El germà bessó del veí de Laura Luelmo, detingut

Ha estat condemnat en diferents ocasions per robatoris i, fins i tot, per assassinat

El germà bessó del veí de Laura Luelmo ha estat detingut aquest dimarts per la Guàrdia Civil com a possible sospitós per la mort de la jove de 26 anys, segons informació de fonts policials. El bessó del detingut viu a prop de la casa que feia pocs dies havia llogat la víctima

De fet, en un primer moment se'l va investigar a ell -compta amb un ampli historial de violència contra les dones- però va ser descartat que ell fos el responsable de la seva mort, ja que, el dia de la desaparició de la jove, el 12 de desembre, es trobava intern a la presó d'Ocaña, a Toledo.

L'home, però, té un germà bessó que també ha estat condemnat en diferents ocasions per robatoris i, fins i tot, per assassinat.  A més, s'ha de mencionar que ell sí que es trobava en llibertat en el moment de la desaparició de la jove.

El cos de Laura presenta un fort cop al cap

Segons la primera inspecció ocular que s'ha fet al cadàver de la jove professora, al seu cap presenta un fort cop i, també té altres senyals de violència  a tot el seu cos. De moment, però, encara no se sap quina és la causa que va provocar la mort de la desapareguda Laura Luelmo. Per conèixer més detalls sobre el cas encara s'haurà d'esperar als resultats que doni l'autòpsia de la víctima.

El que ara s'està estudiant és si aquestes mostres de violència poden ser signes de la forma en la qual va morir la jove professora o si són marques que han sortit al seu cos després d'haver mort, per un possible trasllat del cadàver per ser amagat.

Per intentar obtenir més dades sobre el cas, els agents de la Guàrdia Civil que participen en la investigació  intenten localitzar el mòbil de la jove, de fet, ho fan des de poques hores més tard d'haver trobat el seu cos.

La jove va desaparèixer el passat 12 de desembre, va sortir a córrer a la tarda i ja no va tornar  a casa seva. Després d'això es va iniciar un dispositiu de recerca per intentar localitzar la Laura. Finalment, el seu cos sense vida va ser trobat aquest dilluns, sense roba i entre uns esbarzers.