Els sis primers membres de la candidatura de Junts per Valls de cara a les eleccions municipals.

Junts per Valls presenta una candidatura renovada i amb molts noms independents

Es confirmen doncs, els cinc primers llocs encapçalats per Dolors Farré, Xavier Salat, Marc Ayala, Sònia Roca i Laia Castells; i s'incorpora Rosa Maria Rovira com a número 6

La candidatura de Junts per Valls, encapçalada per Dolors Farré, ha fet oficials els primers noms de la llista de cara a les eleccions municipals. Uns primers llocs ocupats per persones independents sense sigles polítiques marcades a excepció de l’actual regidor de Cultura, Marc Ayala (PDeCat).

Tal com va avançar fa unes setmanes Tarragonadigital, el número 2 de la llista és l’actual president de l’IEV, Xavier Salat; seguit per Ayala; en el número 4 hi ha l’arquitecta Sònia Roca i en el 5 Laia Castells. Aquest dilluns al matí s’ha resolt també qui anirà en el número 6 que, en aquest cas serà Rosa Maria Rovira.

La presentació dels primers de la llista s’ha fet a la Biblioteca Popular de Valls, un lloc que «el van fer possible gent de molts colors i amb diverses sensibilitats», ha dit Dolors Farré, tot fent un símil del que vol ser la seva candidatura.

Molts independents en la candidatura de Junts per Valls

Excepte la mateixa Dolors Farré i Marc Ayala, la resta de noms que s’han anat fent públics fins ara corresponen a persones que no tenen vinculació política amb l’antiga CiU-PDeCat. En aquest sentit, Farré ha expressat que «aquestes eleccions no van de sigles, van de regeneració, de vallenques i vallencs disposats a sumar,  des de la proximitat, fent equip per donar més impuls al nou projecte de ciutat».

En aquesta llista renovada, s’ha volgut donar lloc a persones representatives del teixit associatiu i ciutadà de Valls que van des de la cultura, l’ensenyament, el medi ambient, l’arquitectura o el patrimoni  «que estaran a peu de carrer per treballar colze a colze amb els vallencs».

Rosa Maria Rovira, nova incorporació

El nou nom que s’ha desvelat avui ha estat el de Rosa Maria Rovira que anirà en el número 6 de la llista. Rovira  és cap de Personal d’Administració i Serveis dels Serveis Territorials d’Educació de la Generalitat a Tarragona. També ha estat cap d’atenció a l’usuari de l’Àrea Bàsica de Salut Alt Camp Est i ha treballat en gestió de personal a la Gerència Territorial de l’Institut Català de la Salut, entre altres llocs.

En nom de tot l’equip, Rosa Maria Rovira ha dit les seves primeres paraules com a membre de la candidatura on ha destacat que s’ha de treballar «per un model de ciutat que, aprofitant els fonaments i la solidesa del teixit social i econòmic, se centrarà a situar la ciutat en un nou lideratge en el triangle de capitals que conformen Valls, Reus i Tarragona».

Pròximament es presentarà tota la candidatura 

Dolors Farré ha anunciat que en uns dies es farà pública la totalitat de la candidatura de Junts per Valls de cara a les eleccions municipals. Segons ha dit «encara l'estem acabant de confeccionar»,  ja que encara no es tenen clar tots els noms que compondran la llista electoral, però en pocs dies se sabrà. 

També et pot interessar: