Fotomuntatge de Justin Bieber

Justin Bieber confessa que pateix una estranya malaltia

Justin Bieber ha confessat als seus seguidors que pateix la síndrome de Ramsay Hunt

Justin Bieber no sol fer servir les xarxes socials per compartir aspectes de la seva vida personal, però aquesta vegada ha volgut compartir als seus seguidors el problema de salut que pateix.

El marit d'Hailey Bieber va encendre totes les alarmes divendres passat després de confessar que pateix una estranya malaltia. El cantant, de 28 anys, va confessar que està lluitant contra un virus greu que li ha paralitzat el costat dret de la cara.

«Com poden veure, aquest ull no parpelleja. No puc somriure en aquest costat de la cara. La fossa nasal no es mou. Així que tinc una paràlisi completa en aquest costat de la cara», confessava el cantant en un vídeo que va compartir a Instagram.

Al vídeo que ha publicat, s'observa Justin Bieber amb el costat dret de la cara completament paralitzat. «Òbviament, com probablement poden veure a la meva cara, tinc la síndrome de Ramsay Hunt. I és per aquest virus, que ataca al nervi de la meva oïda i els meus nervis facials, i ha causat que la meva cara tingui paràlisi», va explicar l'artista.

«El virus ha atacat el nervi a la meva orella, als meus nervis facials i ha causat paràlisi a la meva cara», va explicar als seus seguidors.

Primer pla de Justin Bieber amb la part dreta de la cara paralitzada
Justin Bieber té el costat dret de la cara completament paralitzat arran d'un herpes zòster | Instagram: justinbieber

Què és la síndrome de Ramsay Hunt?

Justin Bieber va relatar que li havien diagnosticat la síndrome de Ramsay Hunt. Aquesta malaltia es produeix quan un herpes zòster infecta el nervi facial proper a l'orella. És una infecció molt dolorosa que pot provocar, com en el cas del cantant, paràlisi facial i la pèrdua d'audició de l'orella afectada.

Encara que tant la pèrdua auditiva com la paràlisi facial associades a aquesta malaltia són temporals, també es pot donar el cas que arribin a ser permanents en alguns pacients. En aquest sentit, és una síndrome que podria perjudicar greument la carrera del canadenc.

Tot i que no són els únics signes que manifesta aquesta malaltia. Altres símptomes que pot presentar l'afecció són dolor o brunzit a les orelles, dificultat per tancar un ull, sensació de moure's, vertigen, canvi en la percepció del gust o pèrdua d'aquest, i sequedat als ulls i la boca.

Així mateix, Justin Bieber pateix alguns d'aquests símptomes, com el relatiu al gust. «Cada vegada és més difícil menjar, cosa que està sent extremadament frustrant», admetia el cantant.

Un cop se supera la malaltia, el virus queda latent al cos i pot acabar reactivant-se anys més tard. En el cas de Justin Bieber, aquest l'ha afectat a l'orella, encara que l'herpes zòster pot aparèixer a altres parts del cos com a l'ull, l'abdomen o l'esquena.

A hores d'ara, el cantant ja està sotmès a un tractament per posar cura a la malaltia, però es desconeix el temps que perdurarà i les seqüeles que li podrien quedar després de la infecció.

Justin Bieber, obligat a posposar els seus compromisos professionals

Davant d'aquesta situació, Justin Bieber ha hagut d'ajornar els concerts que tenia programats i va aprofitar per advertir de la gravetat de l'assumpte a través de les xarxes socials.

«Per a aquells que estiguin preocupats per les cancel·lacions dels meus concerts dels propers xous, físicament no soc capaç de fer-los. Això és força seriós, com podreu veure, tant de bo no fos així, però el meu cos m'ha demanat que baixi el ritme, espero que ho entengueu», va expressar visiblement afectat.

«Aprofitaré aquest temps per descansar, relaxar-me i poder tornar al 100% a fer el que vaig néixer per fer, però mentrestant he d'anar a buscar el meu descans perquè la meva cara torni a estar com ha d'estar. Us estimo, gràcies per ser pacients amb mi», va concloure l'artista.