Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Karim Benzema

Karim Benzema té una última missió al Real Madrid: no se n'anirà sense fer-ho

Karim Benzema no és la primera vegada que ha de fer una cosa així per l'equip de futbol

Karim Benzema va arribar al Real Madrid sent un nen, però amb un gran i prometedor futur. El seu paper a l'Olympique de Lió va ser tremendament destacat i Florentino no va dubtar ni un segon a anar-lo a buscar a casa seva. Un cas semblant al d'Endrick Felipe.

Després de més de 14 temporades al Real Madrid i 336 gols, Karim Benzema s'ha convertit en un ídol de l'afició. El seu nom quedarà gravat al Santiago Bernabéu per sempre, però abans d'anar-se'n ha de fer una mica més pel club de la seva vida.

I és que, Endrick arribarà a l'equip merengue l'estiu del 2024 i Karim Benzema és l'elegit per acompanyar-lo durant els seus primers mesos i ensenyar-li tot allò que significa.

Imatge de Karim Benzema i Endrick Felipe
Endrick Felipe tindrà un gran mestre | Canva

Endrick, la promesa més gran del futbol, aterrarà al Real Madrid

Endrick Felipe ja ho té tot llest per al viatge que marcarà la seva vida. Sí, perquè ha signat pel Real Madrid i tots estem com a bojos per comprovar el seu talent de primera mà.

Al Brasil, Endrick ha trencat tots els rècords de precocitat amb el Palmeiras i, amb només 16 anys, ja sap què és aixecar algun dels títols més importants del continent sud-americà. El seu nivell no està en dubte, però l'adaptació pot ser que no sigui fàcil.

Endrick es veurà les cares amb alguns dels millors jugadors del món quan vaig entrar per primera vegada al vestidor del Real Madrid. Aquesta situació pot espantar qualsevol, però perquè Endrick se senti com a casa comptarà amb l'ajuda de Karim Benzema.

A priori pot semblar un detall insignificant, però que una llegenda del Real Madrid com Karim hi estigui disposat demostra la seva categoria. I més després de les darreres actuacions d'Endrick, que estan començant a preocupar al club.

Endrick no està bé i el Real Madrid es comença a preocupar

Els últims partits d'Endrick han fet que comencin a sorgir dubtes al si del Real Madrid sobre el seu fitxatge. Les seves primeres aparicions van ser realment enlluernadores, però els seus números han fet una terrible baixada i ara tot s'ha de veure.

Des del dia 2 de novembre, Endrick ha jugat set partits i no ha marcat ni un sol gol, però tampoc ha repartit cap assistència. A més a més, en els 567 minuts que ha disputat des del mes de novembre passat, Endrick ha realitzat zero passades clau i ha fet més faltes de les quals ha rebut.

Endrick només té 16 anys i el seu propi entrenador sembla que és l'únic que ho entén. Després de l'últim partit, el tècnic va criticar les exigències a què està sent sotmès Endrick i va assegurar que encara és un nen, però fitxar pel Real Madrid té una sèrie de conseqüències i la pressió n'és una.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més EXCLUSIVES del BARÇA al WhatsApp 

Endrick ha de sentir als pesos pesants del Real Madrid

És clar que Endrick no passa un bon moment. La seva participació al Palmeiras ha caigut i el seu rendiment també. Hi ha qui diu que el Real Madrid s'ha equivocat amb el fitxatge, però Florentino té un pla i la Pilota d'Or està inclosa.

Així, quan Endrick aterri al Reial Madrid, Karim Benzema haurà de repetir el que ja va fer amb Vinícius: donar-li recer. Els primers mesos de Vinícius a Madrid van ser tremendament convulsos i va haver d'aprendre de la mà de l'astre francès. De fet, una de les millores més significatives del '20' del Real Madrid ha estat la presa de decisions, cosa que li insistia de manera reiterada Benzema.

Endrick sap que tindrà el millor mestre possible i no s'ha de preocupar. Els seus números demostren ansietat per voler fer les coses bé i això és bo, però s'ho ha de prendre amb calma. Només té 16 anys i, quan aterri a Espanya, Karim Benzema l'estarà esperant.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp