Kenneth Martínez, alcalde del Vendrell.

Kenneth Martínez fa el primer pas per tornar a ser el candidat del PSC al Vendrell

L'alcalde presenta la seva candidatura al procés intern dels socialistes per triar el cap de llista

Si no hi ha sorpreses inesperades, Kenneth Martínez tornarà a ser el cap de llista del PSC a les eleccions municipals del Vendrell. L'actual alcalde ha anunciat aquest dijous 15 de desembre que presenta candidatura al procés intern per escollir l'alcaldable dels socialistes vendrellencs. Ho ha fet el dia que s'obre el període perquè qualsevol militant de la formació pugui presentar la seva candidatura.

Martínez respon així a la petició que li va fer fa dues setmanes l'executiva local del partit, que va mostrar les seves preferències per l'actual alcalde. El procés intern del PSC s'allargarà fins a mitjans del mes de gener, temps durant el qual es poden presentar candidatures. Per a fer-ho només cal ser militant, sense necessitar un mínim d'avals.

Es presenti o no cap més candidatura, amb l'anunci que ha fet avui Martínez pràcticament es dona per descomptat que serà l'alcaldable del PSC. Difícilment es presentaran altres candidatures al procés i, en cas que això passés, sembla inversemblant que poguessin tenir més suports que Martínez. La votació de l'executiva es farà el 19 de gener, dia en què ja es coneixerà de forma definitiva el cap de llista del PSC.

«Seguir sumant per la majoria optimista»

Kenneth Martínez ha explicat que per prendre la decisió de presentar-se de nou ha valorat «la trajectòria d'aquests quatre anys i l'acció de govern». El batlle assegura que es troba amb «ganes i convicció» per seguir «sumant per la majoria optimista». També ha assegurat que és el que li han demanat els militants «i molts veïns del Vendrell».

Pel que fa a l'acció d'aquests quatre anys, Martínez ha afirmat que el seu govern ha complert «tres de cada quatre propostes presentades» al programa. I això que durant el mandat han hagut de fer front «a una pandèmia mundial i a les conseqüències d'una guerra», ha afegit. Finalment, el batlle ha asseverat que el PSC «és l'únic partit que té un projecte per tot el municipi».

Per fer l'anunci de la presentació de la candidatura, l'alcalde s'ha acompanyat dels diferents regidors de l'Ajuntament i de diversos militants.