Joan Laporta durant unes vacances a Formentera (16-07-11)

Laporta no calla: confessa quants diners té i el sexe practicat durant l'últim mes

L’expresident culer va participar en el festival Festimams i va contestar les preguntes al més pur estil de ‘La Resistencia’

Joan Laporta no té pudor en dir tot allò que pensa, i ho ha deixat demostrat a la quarta edició de Festimams, un festival que combina humor i gastronomia. Allà, l’expresident el  FC Barcelona va sentir-se tan còmode que no va dubtar en respondre a dues preguntes pròpies de David Broncano: quan diners  tens i quantes relacions sexuals has tingut l’últim mes.

Laporta  no va defraudar aquells que havien pagat 55 euros per veure Albert Om conversar amb ell. I després de tants anys al capdavant del Barça  –de 2003 a 2010- amb totes les seves polèmiques, els espectadors estaven ansiosos per saber la resposta a ambdues preguntes.

La seva riquesa: esperança, il·lusió i pebrots 

Tot i això, Laporta  va optar per l'humor per no donar dades exactes a cap de les preguntes. A la pregunta dels diners, l’expresident reia: «Si els diners es mesuren amb esperança, il·lusió i pebrots, tinc més diners que Bill Gates i aquell (Amancio Ortega) junts», bromejava el del Barça. Om reia davant la resposta, sabent que allò seria el màxim d’informació que compartiria Laporta  sobre aquest tema.

La resposta a la pregunta de les  relacions sexuals tampoc va donar una dada exacta, però sí que va ser una mica més específic sobre la seva vida privada: «Quantes vegades ho he fet aquest mes? Acabem de començar...» es justificava l’expresident mirant el rellotge. El presentador creia que això era l’únic que escoltaríem sobre la seva vida sexual: «Hi ha l'oportunitat d’acabar la resposta aquí», l’advertia Albert Om.

Però Laporta  estava llençat i no hi havia qui el parés: «No, no», assegurava, afirmant que no tenia cap problema en explicar-ho: «Ahir per la nit vaig fotre un carquinyol!», etzibava per a sorpresa dels allà presents, que no esperaven tanta exactitud respecte a la vida privada de l’expresident.

També et pot interessar...