Josep Bou sorprèn tothom amb la seva cara més 'independentista'

Josep Bou i Bel Olid van intercanviar papers a RAC 1

Ahir va ser el dia de la ràdio i les emissores van aprofitar per fer contingut diferent per animar als seus oients en un dia tan especial.  RAC1  va ser una de les que va aprofitar per fer contingut especial fora dels estudis anomenat  'La ràdio cap per avall', un programa especial en directe retransmès pel Youtube que comprenia tots els programes de l'emissora. I entre d'altres, un dels protagonistes van ser Josep Bou  i Bel Olid amb la seva participació al 'No ho sé'.

L'emissora va preparar una estona curiosa per als dos participants, que havien de participar en un 'Roast Batle'. Aquest no és ni més ni menys que un debat verbal  divertit per enfrontar dues postures en el qual van participar Josep Bou  i  Bel Olid. El tema sobre el qual els participants havien de parlar era, ni més ni menys, que la independència de Catalunya, ara bé, amb un factor que ho complicava: un canvi  de rols. Així doncs, ahir els espectadors que es trobaven escoltant i veient en directe pel Youtube el show, van sentir com Josep Bou  defensava  la independència i on Bel Olid expressava tot el contrari. 

Una escena inèdita

Mentre Olid assegurava coses com: «Hem de continuar sent súbdits del regne d'Espanya, lluitar contra els estereotips i salvaguardar totes les llengües dins la unitat d'Espanya» o contraargumentant Bou amb el  mític: «Què hi posa al teu DNI?»; el regidor de l'Ajuntament de Barcelona defensava el contrari amb arguments com: «Jo tinc tretze cognoms catalans!, «els catalans som molt més importants, els espanyols no tenen raó» o «hem de ballar una sardana i anar amb barretina —els bons catalans, és clar—».

  

  

Cal dir que, tot i que ambdós discursos van resultar una mica estereotipats —un més que l'altre—, de ben segur van fer treure una bona  rialla a més d'un espectador, i, potser aquells que no sabien de què anava el programa es van endur un bon ensurt en sentir Bou dient: «Que es fotin els espanyols!».

També et pot interessar...