RAC 1 acaba la temporada 2018-2019 com a líder d'audiència a Catalunya

L'emotiva foto d'un dels grans de RAC 1 que acaba de ser pare

Xavi Bundó torna al capdavant del 'Via Lliure' aquest cap de setmana

Xavi Bundó va aparcar el 'Via lliure' de RAC 1 per una bona causa: acaba de ser pare d'un petit. Ara ha volgut dedicar un bonic missatge a la seva coneguda companya, Agnès Marquès, qui durant aquest temps ha adoptat el programa perquè Bundó pogués dedicar-se de ple a la seva segona paternitat.

El periodista li ha agraït a Twitter la feina feta i el fet d'haver cuidat «la criatura», referint-se al 'Via lliure'. I ho ha fet el Dia Mundial de la Ràdio i de la millor manera: amb una tendra foto de l'Oriol, el petit nounat.

Bones notícies a RAC 1 en el Dia Mundial de la Ràdio

Bundó ha tingut temps de cuidar i gaudir del seu petit i ara continuarà fent-ho, però compartint l'honor de ser pare amb la seva gran vocació: la ràdio. El locutor torna aquest mateix cap de setmana a RAC 1, casa a la qual també feia acte de presència avui mateix Toni Clapés, la veu del 'Versió RAC1' que molts enyoren. «Si em deixa anar el dit», ha rematat el presentador, referint-se al gran vincle pare i fill que ja té amb el petit Oriol. 

Alguns usuaris de la xarxa han volgut dir la seva i han coincidit que Agnès Marquès havia fet «bé» això de substituir-lo. Però tots ells han donat l'enhorabona a Bundó i li han mostrat ganes que tornés. A Agnès la seguiran escoltant a les nits al 'No ho sé', espai que dirigeix cada vespre de dilluns a divendres. El retorn de Bundó, doncs, és tant immediat com gran és l'amor que sent pels seus fills, ara dos, als qui alguna vegada dedica un  Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Papa, al mar! #bava #badalona

Una publicación compartida de Xavi Bundó (@xbundo) el

També et pot interessar...