Imatge del rei Felip en una reunió a la Zarzuela

El rei Felip VI està més cansat que mai i no ho dissimula

El monarca ja no pot amagar que a vegades també se sent sobrepassat per les situacions

Ser rei no deu ser gens fàcil. Més que res perquè és impossible desconnectar de les teves responsabilitats per complet. I si no, que li diguin al  rei Felip VI que, sens dubte, està passant per un moment complicat que podria estar passant-li factura en la seva part més professional.

Un exemple ha estat el gest físic de  cansament  que ha mostrat el monarca aquest passat dimecres durant la reunió amb Antonio Vázquez i Luis Gallego, presidentes d'International Airlines Group (IAG) i Iberia, respectivament. Ningú va passar per alt les expressions d'un rei que ja no pot amagar que a vegades també se sent sobrepassat per les situacions.

Una sèrie de situacions difícils de superar

En aquest sentit, cal recordar que la Família Reial ha hagut de dir adéu fa poques setmanes a una de les seves fonamentals, la infanta Pilar. La germana del rei emèrit era una dona que sempre transmetia molt bona energia entre la família i haver-la d'esborrar de les seves vides no ha estat una situació fàcil pels que més l'estimaven. Però això no ve d'ara, i el rei Felip ja porta a l'esquena una sèrie de situacions que no li han fet fàcils els seus primers anys com a monarca.

L'abdicació del seu pare i la seva pràctica desaparició de la vida pública, l'absència de la seva mare i el complicat paper de les seves germanes, han fet que les seves responsabilitats com a representant de la Casa Reial siguin encara més grans.

La incògnita del seu matrimoni

A tot això, cal afegir la seva relació amb la reina Letícia que, en alguns casos, també s'ha rumorejat que no estava passant per un dels seus millors moments. De fet, aquest Sant Valentí el passaran treballant i fora de la Zarzuela, una decisió diferent de la d'altres anys quan esborraven qualsevol compromís de les seves agendes per a celebrar el seu amor. Caldrà esperar i veure com viu el pas dels temps i l'arribada de nous esdeveniments un rei que ja no s'amaga i que mostra que està veritablement cansat.

També et poden interessar...