Felip i Letícia en una recepció diplomàtica el 5 de febrer de 2020

Els plans de Letícia i Felip per Sant Valentí, al descobert

Hauran de combinar els moments romàntics amb el compliment de la seva agenda oficial

Enguany, els plans dels reis per San Valentí seran diferents del que és habitual. Normalment, en ocasions especials com aquesta, o l'aniversari de les seves filles, Felip i Letícia  acostumen a buidar la seva agenda, però per un cop no podran passar el dia dels enamorats tal com voldrien. 

Un acte oficial els mantindrà a tots dos molt lluny de la Zarzuela aquest 14 de febrer. El rei Felip i la reina Letícia estaran de viatge oficial a Andalusia on tenen diversos compromisos protocol·laris. Malgrat tot, segurament que buscaran un espai en la seva agenda per gaudir dels encants del sud d'Espanya.   

Escapada a Andalusia

Els monarques iniciaran el seu particular Sant Valentí assistint al Congrés Científic de clausura de la commemoració del 50 aniversari del Parc Nacional de Doñana. Tot seguit visitaran la parròquia de la Nostra Senyora de l'Assumpció a Huelva. Havent dinat, tenen previst gaudir dels paisatges de l'espai natural protegit andalús.

Finalment, acabaran el dia traslladant-se a Cadis, concretament a la localitat de Sanlúcar de Barrameda. Provant d'allunyar-se per una estona dels flaixos, no sembla impossible que puguin acabar aquesta jornada romàntica amb un sopar en aquesta bonica població andalusa o fins i tot, perquè no, allargar la seva escapada durant tot el cap de setmana. 

També et pot interessar...