Lara Álvarez comença una nova vida després de la ruptura amb Velencoso

No és la primera vegada que la presentadora accepta marxar a Hondures després d'una ruptura

Lara Álvarez ja ha passat pàgina. Després de confirmar-se la seva ruptura amb el model i actor català Andrés Velencoso, la periodista ha decidit tornar a emprendre el rumb cap a Hondures per a gravar una nova edició de 'Supervivientes'.

L'asturiana ja va dir fa uns dies que: «Crec que sóc una persona que tinc les coses clares, sé qui sóc i el que vull, sé el que no vull i directament no titubejo ni perdo el temps ni el faig perdre al del davant». Així doncs, lluny de quedar-se a casa plorant les penes, la presentadora seguirà la seva vida professional que, en aquest cas, es podria convertir en una  bona teràpia per a calmar les tempestes personals.

Hondures, la seva millor teràpia pel mal d'amors

Cal recordar que aquesta no és la primera vegada que la presentadora accepta marxar a Hondures després d'una ruptura. De fet, en la darrera edició d'un dels programes de més èxit de Telecinco, Lara havia dit feia poques setmanes adeu al qui llavors era el seu amor. En aquest sentit, va ser molts els rumors que explicaven que es mostrava molt trista a Hondures i que, fins i tot, el seu estat de desamor podria afectar-la com a presentadora.

Però finalment, l'asturiana va cloure amb matrícula d'honor una de les edicions més vistes del programa. Ara, que Velencoso ja és una història del passat per a la seva vida, caldrà veure com afronta aquesta  nova etapa i si la voràgine del treball i l'energia del mar, li fan curar-se de totes les ferides del seu cor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tic... Tac... @supervivientestv #ganasdesupervivientes

Una publicación compartida por Lara Álvarez (@laruka) el

També et poden interessar...