EN DIRECTE

🦠 L'última hora del coronavirus a Catalunya i Espanya

URGENT

⚫️ Mor de coronavirus un jove entrenador català de 24 anys

El català Andrés Velencoso i Lara Álvarez donen la seva pitjor notícia

Ella marxarà de nou a Hondures per a donar inici a la nova edició de 'Supervivientes', a Telecinco

Lara Álvarez inicia una època, ara, de soltera. Segons ha publicat la revista '¡Hola!', la presentadora hauria decidit acabar amb la relació que mantenia des de finals de l'estiu passat amb el model i actor Andrés Velencoso.

 

La seva relació ha estat molt discreta i, malgrat les mostres de complicitat que deixaven veure pels seus perfils d'Instagram, el cert és que mai es van acabar d'atrevir a fer pública la seva història d'amor. Això no obstant, en algunes ocasions, la premsa rosa sí que ha aconseguit algunes imatges que han confirmat que eren alguna cosa més que amics.

 

 

La seva prioritat són els seus projectes professionals

Però els dos tenen un estil de vida molt estressant i cadascú té molt clar que la seva prioritat són els seus projectes professionals. A més a més, ella marxarà de nou a Hondures per a donar inici a la nova edició de 'Supervivientes', a Telecinco, i ell té previst estrenar el pròxim mes de març la seva última pel·lícula 'La lista de los deseos'.

 

En aquest sentit, tots els rumors apunten al fet que aquesta hauria estat la causa de la ruptura. De fet, alguns rumors asseguren que les festes de Nadal ja les van passar separats, ella amb la seva família a la Riviera Maya i ell a Brasil. Caldrà esperar doncs per a conèixer el desenllaç final d'aquesta història, ja que, fins al moment, encara se segueixen mútuament a les seves respectives xarxes socials.

 

També et poden interessar...

Més notícies de la categoria Cor