Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Trista decisió de Lara Álvarez després de tocar fons

L'asturiana assegura que és a causa d'un excés de feina

Lara Álvarez no passa pel seu millor moment professional. Tot i que és de les presentadores més populars i reconegudes de Telecinco, els seus projectes més personals no acaben de donar els fruits que espera.

A banda de la seva faceta com a periodista i al capdavant de programes d'èxit com 'Supervivientes', l'asturiana va decidir fa uns anys iniciar també una nova etapa com a empresària. Sense pensar-s'ho dues vegades va llençar el mercat la marca de roba 'Blue Palm', que intentava combinar l'estil surfer amb un altre més urbanita, però sempre pensant en la comoditat de les seves peces.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Un canvi a Instagram

Durant molt de temps, ella mateixa ha estat fent difusió de la roba a través del seu perfil d'Instagram, en el qual, publicava imatges d'ella lluint la roba de la seva pròpia marca. El cert és que semblava que havia tingut una bona rebuda i cada vegada eren més les noves temporades que presentava. Però de sobte, sense donar cap informació prèvia,  Lara ha anat eliminant informació de 'Blue Palm' a les seves xarxes socials i la pàgina web de la marca ha quedat inoperativa.

Evidentment després de totes les preguntes rebudes pels seguidors i compradors, la presentadora ha hagut de donar explicacions del succeït al portal 'Look'. En aquest sentit, ha escrit que: «El que ha passat és que estic desbordada de feina  i la marca és un projecte tan personal que estem buscant la forma de poder posar-la a funcionar dedicant-li l'atenció que es mereix. Ara està en stand-by».

No ho considera un fracàs empresarial

En la mateixa línia ha afegit que: «No és un fracàs empresarial, sinó tot el contrari». Per la seva banda, alguns dels seus clients no estan del tot contents amb el servei rebut, ja que s'han pogut llegir comentaris com: «Fa deu dies que espero una comanda. No posa cap informació ni per a poder fer el seguiment. He enviat tres correus i cap resposta». Caldrà esperar doncs per descobrir quin futur empresarial li ofereix el destí a l'asturiana que, en un principi, és la parella del model i actor Andrés Velencoso.

També et poden interessar...