L'emotiva decisió d'un famós espanyol abans de ser operat de vida o mort

Els metges van considerar oportú anar un pas més enllà i intervenir-lo quirúrgicament a causa de la seva infecció

Imatge d'arxiu d''El Soro' amb Eva
La parella es va casar abans d'entrar a quiròfan | Twitter

El torer Vicente Ruiz 'El Soro' ha decidit casar-se abans d'entrar a una important i delicada operació. Tal com es va avançar fa uns dies, el torer estava ingressat a l'UCI arran d'una infecció provocada per la pròtesi de genoll que duu.

Tot i que durant aquests dies s'ha intentat frenar la sèpsia amb un tractament d'antibiòtics i diàlisi, el cert és que els metges van considerar oportú anar un pas més enllà i intervenir-lo quirúrgicament. D'aquesta forma, s'espera que ja sense la pròtesi del seu genoll, es pugui atacar més directament i amb més eficàcia la infecció bacteriana.

Una relació de set anys

Ara bé, abans d'entrar a quiròfan, 'El Soro' tenia molt clar que volia complir un dels seus somnis: casar-se amb la seva parella, Eva Rogel. El ja matrimoni fa set anys que viuen la seva història d'amor i, a causa de la gravetat del torer, van voler segellar el seu compromís per sempre a través d'una senzilla però emotiva cerimònia a l'Hospital 9 d'octubre de València en el qual està ingressat.

Així doncs, abans de l'operació 'El Soro' va contraure matrimoni amb Eva, gràcies a la col·laboració de l'alcalde de Foios, Sergio Ruiz i Alonso, i la presència d'amics i familiars com el fill del torer que actualment viu als Estats Units. Una vegada finalitzat l'acte, el torer va entrar a quiròfan on, tot i estar més hores de les previstes, va sortir amb èxit. Ara s'espera que la seva recuperació a l'UCI sigui positiva i que, a poc a poc, pugui tornar a recuperar la seva vida. Això sí, ara ja com a espòs de l'Eva. 

Eva va informar de l'ingrés del torer

L'esposa del torer va ser l'encarregada d'informar a través de les xarxes socials que s'havia ingressat a la seva parella. 'El Soro' té problemes renals i per això es troba ingressat a l'Hospital 9 d'octubre de València. Tot i que en un principi es trobava a l'Hospital Clínic de la mateixa ciutat, les complicacions van obligar a l'equip mèdic a prendre mesures.

«De cop i volta se li va inflamar molt el genoll i li van treure líquid. Creuen que es tracta d'una sèpsia i estan intentant buscar el focus de la infecció. Els metges li han col·locat una sonda però s'han adonat que no li funcionen els ronyons, i per això li fan diàlisi. Ens han dit que el quadre és preocupant», va explicar la seva parella. Ara, l'ensurt sembla que comença a passar i que tots els esforços se centren en la seva recuperació.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari