Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge promocional del programa 'Quién quiere ser millonario?

Revelen el gran secret que amaga '¿Quién quiere ser millonario?'

Antena3 s'ha traslladat a Polònia per produir el programa
Imatge promocional del programa 'Quién quiere ser millonario?
El programa va entrar amb èxit a totes les cases del país | Antena 3

En el vigèsim aniversari de 'Quién quiere ser millonario?' Antena3 ha volgut retornar el programa. En aquesta ocasió Juanra Bonet serà l'encarregat de sotmetre els concursants a les 15 preguntes del milió. Tanmateix, això no és primícia. Ara bé, la cadena ha anunciat una novetat que sorprès els televidents i és que la nova edició no ha estat gravat a Espanya. La cadena va decidir viatjar fins a Polònia per a produir el programa.

Així mateix, Antena3 pretén optimitzar els recursos en el plató polonès aprofitant el decorat existent i gravar-hi la versió espanyola de 'Quién quiere ser millonario?'. Cal dir que Espanya no ha estat l'únic país que ha decidit traslladar-se fins a Polònia per a realitzar l'homenatge al 20è aniversari.

Públic resident Polònia amb la condició d'entendre l'espanyol

Amb tot,  el canvi no serà percebut pel públic, ja que la productora ha tingut en compte que els espectadors són espanyols, per això, malgrat que s'han triat a residents de Polònia per a gravar-lo, s'han triat persones que entenguin l'idioma a la perfecció per a poder ajudar els concursants amb el comodí del públic ja conegut per tots. Això sí, aquesta vegada Antena3 ha prioritzat que siguin estudiants.

També et pot interessar...