Ivonne Reyes anuncia que es casa

Ivonne Reyes ha concedit una entrevista la revista 'Lecturas' en què dóna tots els detalls de la seva pròxima boda

Ivonne anuncia la seva boda amb el 'Chimo Gabriel'
Ivonne anuncia la seva boda amb el 'Chimo Gabriel' | INSTAGRAM

Ivonne Reyes travessa un fantàstic moment personal i sentimental, i acaba de donar una de les millors notícies que podríem esperar de l’eterna ex de Pepe Navarro: una boda. Sí, Ivonne Reyes es casa, tal com ha anunciat a bombo i platerets en una entrevista a ‘Lecturas’, i ho farà el pròxim 27 de febrer al registre civil de Madrid. L’afortunat és l’actor i cantant Gabriel Fernández, molt famós a Llatinoamèrica per haver participat en múltiples telenovel·les la més afamada de les quals és la mítica ‘Cristal’.

 

La parella es casa pocs mesos després de conèixer-se

Set mesos de relació han estat suficients per estovar el cor d’Ivonne, que després de múltiples desenganys i de sofrir per amor en moltes ocasions, havia aixecat un mur contra qualsevol home que se li apropés: «M’ha costat deixar-me estimar. Tenia una paret de ciment al meu cor», ha reconegut Reyes, mostrant-se totalment enamorada de l’actor, conegut amb el sobrenom de Chamo Gabriel, de 53 anys, que curiosament, va ser un dels ídols d’adolescència d’Ivonne.

En aquesta entrevista Ivonne ha donat alguns detalls de com serà aquesta esperada boda, que defineix com molt íntima, que reunirà a familiars i amics provinents tant de Mèxic com de Miami, i el padrí de la qual serà el fill d’ella, Alejandro Reyes. Així  doncs, i després de tant sofriment a causa de la batalla legal per la paternitat del seu fill contra Pepe Navarro, a Ivonne la vida li comença a somriure i pot afirmar que se sent feliç i pletòrica.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari