Gabriel Rufián es casa

El polític es troba en un dels seus millors moments personals i sentimentals

Gabriel Rufián durant una trobada nacional d'ERC
El polític està passant per un molt bon moment personal | G3

Gabriel Rufián, el diputat d'ERC, es troba en un dels seus millors moments personals i sentimentals. I és que segons apunta la revista 'Lecturas', el polític es casarà aquest any amb la seva nòvia, la periodista Marta Pagola, qui treballa com a cap de premsa del PNB des de l'any 2013.

La seva història d'amor va començar el 2018 als passadissos del Congrés dels Diputats després que el polític trenqués la relació amb qui llavors era la seva dona. Marta Pagola té 37 anys i és natural de Pamplona, tot i que fa anys que resideix a Madrid per les seves responsabilitats al Congrés. 

Marta Pagola és la cap de comunicació del PNB
Marta Pagola i Gabriel Rufián faran oficial el seu enllaç aquest any | LinkedIn @MartaPagola

Tot fa pensar que l'amor entre tots dos s'hauria estat gestant durant aquests tres últims anys, on han anat coincidint amb les seves respectives feines. És conegut el paper rellevant que ha tingut Rufián com a diputat d'Esquerra d'ençà que va arribar a la Cambra Baixa el 2016. Per la seva banda, Marta Pagola gestiona la relació dels diputats jeltzales amb els periodistes des de 2013, sent molt estimada per aquests últims, a més de ser part de l'equip de comunicació des de fa 11 anys. 

Un canvi radical

D'un temps ençà, Rufián està immers en un canvi de vida radical. Més enllà de la seva tasca política, el diputat d’ERC ha viscut un autèntic sotrac d’emocions després de deixar la seva antiga parella amb qui comparteix un fill de 9 anys, Mireia Varela, i de conèixer la dona amb qui ha decidit compartir ara la resta de la seva vida.

Una notícia que, sens dubte, ha arribat per a sorpresa de tothom després que Varela, la seva exparella, confessés que va encetar l’any «plorant per haver perdut l’amor de la meva vida i la persona que vaig escollir com a pare del seu fill». Sembla, però, que Rufián ha optat per seguir amb la seva vida i amb la il·lusió que li ha despertat Pagola.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari