La infanta Pilar de Borbó durant la inauguració del mercat solidari ‘Nuevo Futuro’ (22-11-13)

La milionària herència que deixa Pilar de Borbó

La germana del rei emèrit va heretar 131,4 milions de pessetes després de la defunció del seu pare

La família Reial està de dol  des del passat 8 de gener, quan Pilar de Borbó perdia la vida després de lluitar durant anys contra un càncer de còlon. Després de la vetlla a casa seva amb la presència de diversos membres de la monarquia, ara tothom  busca saber quina és l'herència que ha deixat la infanta després de la seva defunció.

Si bé es sabut que la infanta Pilar va renunciar a la corona per amor, renegant així de tots els seus drets dinàstics i els avantatges de pertànyer a la reialesa, sí que tindrà una herència milionària pels seus cinc fills: Simoneta, Fernando, Juan, Bruno i Luis.

Herència en forma d'habitatges

Segons informa la revista ‘Vanitis’, Pilar de Borbó va heretar 131,4 milions de pessetes després de la mort del seu pare, Joan de Borbó,  i va decidir-los invertir a Nova York com un consell del seu marit, Luis. Així, l’empresa ‘San Jacobo S.L’, creada l’any 1967 i on Pilar figura com única administradora, va ser l’encarregada de gestionar tot el seu patrimoni.

Tot i que la seva herència no es tradueix en una xifra econòmica, sí que ha deixat diversos habitatges per la seva família. La infanta deixa la seva casa de Puerto de Hierro (Madrid) que supera els 1.000 metres quadrats sobre una parcel·la de 2400 metres. També deixa un pis al carrer Velázquez de més de 300 metres a la capital de l’estat, i una parcel·la de 1.200 metres quadrats a Calviá, Mallorca, on s’havia construït un xalet per passar l’estiu.

Els diners familiars, les accions i la resta de propietats seran gestionades pels cinc fills de la infanta.  Tot i això, l’herència que deixa la germana gran del rei Joan Carles I no és la típica imatge que es pot veure a la resta de monarques.

També et pot interessar...