EN DIRECTE

🦠 L'última hora del coronavirus a Catalunya i Espanya

Sergio Ramos i Pilar Rubio, a punt de donar la bomba de l'any

La parella, que té tres fills varons, podria estar esperant el seu quart fill

Pilar Rubio i Segio Ramos podrien estar esperant el seu quart fill, segons afirma el mitjà 'Look'. Després dels naixements de Sergio Jr., Alejandro i Marco, la presentadora podria estar embarassada de nou.

 

I és que ja han saltat els rumors que el futbolista i la seva parella estarien buscant la germaneta per als seus tres fills. De fet, Pilar Rubio va assegurar que no li faria res tornar a ser mare perquè té un matrimoni molt feliç i adora els nens. Per la seva banda, Sergio Ramos sempre ha dit que li encantaria tenir una família nombrosa.

 

 

L'embaràs coincidiria amb el de la cunyada de la parella, Lorena Gómez

La parella tindria la intenció de buscar la nena, encara que han explicat en altres ocasions que no els importa el gènere del bebè. Segons ha avançat 'Look', l'embaràs de Pilar Rubio coincidiria amb l'embaràs de Lorena Gómez, la cunyada de la parella. L'artista i René Ramos van anunciar que esperen el naixement del seu primer fill.

 

A finals de desembre, la parella ja anava deixant pistes del possible embaràs. Pilar Rubio va compartir una foto seva amb el central del Madrid junt amb el missatge: «El millor encara està per arribar, aquest 2020 serà únic. Dibuixem un camí ple d'amor». Sergio Ramos també va publicar la mateixa imatge i va escriure-hi: «A pel 2020 amb més il·lusió que mai», paraules que també fan pensar en la possibilitat que esperin un fill.

 

 

Aquest embaràs arribaria en un moment perfecte per a la parella, ja que Pilar Rubio s'ha fet un forat al programa 'El Hormiguero' com a col·laboradora habitual i Sergio Ramos gaudeix d'una bona posició al Reial Madrid. Ara només falta que la parella confirmi les sospites que s'han aixecat i li donin una germaneta als seus tres varons.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Cor