La sorprenent nova amistat d’Alba Carrillo: recupera una amiga a qui va criticar molt

Des que va acabar l’última edició de Gran Hermano, la model ha continuat sent amiga d'Irene Junqueras i Noemí Salazar

Fa diverses setmanes que Adara Molinero va guanyar el maletí de ‘GH VIP 7. Ara es troba a ‘El Tiempo de Descuento’, una aposta de Telecinco per mantenir el format del concurs i on els concursants podran resoldre els problemes que van deixar a Guadalix.

Curiosament, cap de les altres dues finalistes està participant en el nou programa. Mila Ximénez i Alba Carrillo han estat dues de les concursants que s’han abstingut d’entrar, davant de la gran majoria dels seus companys de concurs. Noemí Salazar i Irene Junquera també han decidit seguir mantenint la seva llibertat en comptes de tornar-se a tancar a la casa.

La seva amistat, una de les més qüestionades

Així, mentre els seus companys tornen a recordar els bons i difícils moments que han viscut a ‘Gran Hermano’, Alba Carrillo ha decidit compartir amb els seus seguidors el premi que va emportar-se del concurs: la seva amistat amb las ‘Pigitanas’.

«Amb la gran sort de saber que no estàvem confoses perquè sempre vam saber que seríem amigues». Així descriu la model la relació amb Junquera i Salazar, després de diverses crítiques al llarg del concurs on les tres van ser qüestionades per si la seva amistat era vertadera o només una tàctica per guanyar el concurs.

«Sou el millor que m’emporto. Us estimo tant» escrivia als comentaris de la fotografia l’exconcursant de ‘Gypsy Kings’. Junqueras, per la seva banda, responia amb la seva brevetat habitual però amb un missatge igual de contundent: «Us adoro».

Junqueras i Carrillo, un passat complicat

Les ‘grans germanes’ també han volgut recordar a altres companys de concurs, com el cas de ‘El Cejas’ i Estela Grande. Ambdós estan actualment participant a ‘El tiempo de descuento’, i tot i que elles han decidit no formar part d’aquest nou reality, no han dubtat en mostrar el seu suport públicament: #SuportaEstelaiCejas.

Aquesta fotografia arriba després de les diverses discussions de Junqueras amb Carrillo durant les primeres setmanes de concurs, fet que va causar les llàgrimes de la periodista pel tracte tan injust que deia rebre de la seva companya. Ara, però, sembla que tots els moments dolents s’han quedat a Guadalix i només persisteixen els records bonics. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari