Adara Molinero i Alba Carrillo

Guerra oberta entre Alba Carrillo i Adara: «Dona les gràcies que no t'expulsessin abans!»

Tot i que semblava que mantenien una bona relació dins de Guadalix, les dues finalistes no han dubtat en dir el que pensen realment de l’altra

Fa dies que GH VIP 7 va arribar a la seva gran final, que va coronar Adara Molinero com a guanyadora d’aquesta edició, deixant a Alba Carrillo en un segon lloc que sembla que no ha acabat d’acceptar.

Per a Carrillo, guanyar Gran Hermano significava més que el mateix premi. El fet d’haver quedat segona a la seva edició de ‘Supervivientes’  va fer que estigués decidida a arribar a la final de Gran Hermano i guanyar-la. El públic, però, va decidir premiar la història d’Adara a Guadalix, deixant-la a ella amb una agredolça medalla de plata. Tot i això, semblava que entre les dues finalistes hi havia amistat, si més no concòrdia. Ara, amb la sortida a l’exterior, cap de les dues ha volgut mantenir el silenci sobre què pensen realment una de l’altra.   

 «Jo sí que vaig pensar en el meu fill»

El passat 2 de gener començava la guerra a través de les xarxes, després que Molinero respongués a una piulada on Carrillo assegurava que Adara li havia «robat» el maletí  i ella era «la guanyadora moral». La veritable guanyadora de l’edició, per la seva banda, no dubtava en respondre els seus comentaris: «El que has de fer és donar les gràcies que no t’expulsessin al carrer abans, que vas estar protestant i criticant des del primer dia. Petons dormilega».

Alba, per la seva banda, no va tardar gaire a respondre les seves acusacions i compartir tot allò que pensa d’ella. «Mai vaig estar sola, mai vaig canviar de jaqueta, sempre vaig pensar en el meu fill i mai hauria posat les banyes a ningú per cap maletí. El llit vaig utilitzar per dormir, sí, no per ‘morrejar-me’ amb ningú, ni aconseguir passes a ‘Supervivientes’», replica, fent referència al fet que el pare del seu fill, Hugo Sierra, estaria finalitzant les negociacions per participar en el concurs que es fa a Honduras.

Maria Patiño surt a la defensa d'Adara

Aquestes paraules no només han molestat a la concursant implicada, sinó que María Patiño ha volgut mostrar públicament el seu suport cap Adara. La presentadora de ‘Socialité’ troba en les paraules de Carrillo una falta de respecte: «No puc entendre com una mare qüestiona una altra mare. Em resulta absolutament indignant, quan Alba Carrillo i qualsevol mare mereixen el mateix respecte que Adara. I ho dic així de clar», sentenciava.

«Una mare no és millor ni pitjor que una altra pel fet que parli constantment dels seus fills als mitjans de comunicació», continuava la periodista. «N’hi ha que són més discretes, però aquelles que sempre estan parlant dels seus fills no són millors mares que aquelles que no ho fan. Això m’enerva». Així, també ha volgut recordar que Carrillo també ha sofert crítiques pel seu paper com a mare, i critica que ella també ho ha passat malament «quan l’han qüestionat  com a mare, així que hauria de ser més empàtica amb altres mares».

També et pot interessar...