Hugo con su bebé en brazos y junto a Adara en un ascensor

Hugo Sierra es desfoga i revela el suposat dolor més gran d'Adara Molinero

L’uruguaià ha parlat a la revista ‘Lecturas’ sobre la situació amb mare del seu fill i ha confessat per què va començar la seva crisi

Adara no sap ben bé com sentir-se després d’haver guanyat aquesta edició de GH VIP. Es va emportar el maletí amb ella i això, sumat als diners que hauria guanyat per aguantar tres mesos a la casa, de ben segur van solucionar els seus problemes econòmics. En la vida personal, però, Guadalix no ha pogut descol·locar més la situació sentimental de la concursant.

La guanyadora de GH VIP 7 va asseure’s al plató de ‘Sálvame Deluxe’ per trencar el seu silenci amb la relació amb Hugo Sierra, pare del seu fill, i Gianmarco Onestini, l’italià que l’ha robat el cor dins la casa. Allà va confessar la seva decepció amb el concursant  i, tot i dir que entre els seus plans tampoc es troba tornar amb Hugo, va deixar ben clar que la història amb l’italià havia arribat al fi.

Hugo es confessa

Ara, Hugo ha tornat a respondre a les paraules d’Adara. Ho ha fet a través d’una entrevista exclusiva per la revista ‘Lecturas’. Allà, l’uruguaià ha parlat sobre el que va pensar de les paraules de la seva exparella i, fins i tot, quina va ser la veritable raó de la crisi sentimental que tenien abans d’entrar al concurs i que hauria fet que Adara vagi a poc a poc enamorant-se d’Onestini.

Un dels temes que necessitaven resposta és la relació que manté Hugo amb la que fins fa uns mesos era la seva parella. Amb això, l’uruguaià no dubta:  «Adara es penedeix d’haver trencat amb mi».  Així, ell també va poder veure les llàgrimes de la concursant al plató de Sálvame mentre reconeixia haver estat utilitzada per Gianmarco.

Els diners, la principal causa de la crisi de la parella

Sierra ha volgut parlar, també, sobre la crisi que tenia amb la seva llavors parella abans d’entrar al concurs. S’han especulat molt sobre les causes d’aquesta tensió que va fer que Adara no entrés completament enamorada d’ell a la casa de Guadalix.

Sobre això, Hugo ha confessat la vertadera raó d’aquesta tensió: «Van tenir un problema de diners que li vaig ocultar perquè estava embarassada. Va repercutir a tot. Per això, ella deia que no se sentia desitjada (…) Vaig haver de vendre el restaurant i vaig poder pagar», finalitza.

Tot i això, ha volgut deixar una cosa clara: el que més li preocupa és el benestar del fill que comparteix amb Adara. Així, ha afirmat que farà tot el possible perquè el nadó no es vegi afectat en la relació entre els pares. A més, confessa, la situació està tornant a la normalitat a casa i no ha donat temps per moltes baralles: «Han passat bastants dies des que va tornar Adara, i el nen ja s’ha acostumat a la seva mare. Ara estan tot el dia junts».

També et pot interessar...