El luxós regal català d'Amancio Ortega a la seva filla

Es tracta d'un pis de 520 metres quadrats situat al Passeig de Gràcia

Aquest 2020 ve carregat de sorpreses i alegries per Marta Ortega, la filla del milionari Amancio Ortega. A l’arribada de la seva segona filla, que es preveu que sigui a la primavera, s’hi suma ara un regal que li ha fet el seu pare: un pis de luxe en ple passeig de Gràcia. 

L’hereva de l’imperi d’Amancio Ortega podrà gaudir d’un pis de 520 metres quadrats en un edifici que va comprar el seu pare l’any 2011, i que ara mateix, Marta està decorant al seu gust amb l’ajuda de la seva mare. Un pis-búnquer on prima la seguretat i la privacitat, i que segons asseguren algunes persones del seu entorn més proper,  Marta Ortega l'està convertint en una autèntica 'habitació del pànic' en gegant.

 

Situat en un edifici amb una història especial per a Amancio

L’edifici, a més, té situada a la planta baixa una botiga emblemàtica de marques de luxe que és un referent per les classes altes de la ciutat de Barcelona i que és molt especial per a l’empresari Amancio Ortega, ja que durant la seva infància,  la seva mare s’inspirava en els dissenys de l’aparador d’aquesta botiga per confeccionar-li la roba als seus fills.

 

Botiga de roba Santa Eulàlia, Barcelona
Aquest és l'edifici on s'allotjarà d'aquí poc la filla de l'empresari Amancio Ortega | CatalunyaDiari.cat

El nou habitatge de Marta Ortega serà perfecte per preparar l’arribada del nou membre de la família, que serà una nena i es convertirà en la germana petita del fill que Marta va tenir fruit del seu primer matrimoni amb el genet Sergio Álvarez, que es diu Amancio. Amb trenta-cinc anys, Marta ha refet la seva vida i fa poc més d’un any que es va casar amb el seu actual marit, l’empresari Carlos Torretta.

També et pot interessar...