Les infantes han volgut estar al costat de la família López Madrid en tot moment

El lleig gest de la infanta Helena amb la seva germana Cristina que divideix Zarzuela

Ambdues germanes havien coincidit els darrers anys per les festes de Nadal, però aquest any és el primer que no es veuen

 

Aquestes festes de Nadal estan sent convulses per la Família Reial ara que Iñaki Urdangarín ha gaudit del seu primer permís fora la presó, coincidint amb les celebracions nadalenques. Urdangarín va aprofitar els seus primers quatre dies de permís per passar la nit de Nadal a Vitòria amb la seva dona, la infanta Cristina, i la seva família. Aquest any, però, hi ha hagut una absència molt sonada per a la infanta Cristina a Vitòria: la seva germana Helena no han fet acte de presència per Nadal, tal com era habitual en els últims anys.

 

Primer Nadal de les infantes separades

La infanta Cristina i la infanta Helena no han passat cap Nadal separades durant aquests darrers anys i,  fins i tot, el dia de Cap d'Any del 2017, quan ja era quasi un fet que Iñaki Urdangarin entraria a la presó, ambdues germanes es van deixar veure pels carrers de Vitòria passejant, acompanyades d'Iñaki Urdangarín.

 

Sens dubte, la infanta Helena sempre ha estat el millor suport per a la parella en els durs moments pels quals han travessat els darrers anys, tot i les circumstàncies tan compromeses que han envoltat la família Urdangarín des que es fes públic el cas Nóos. És per això que fins al dia d'avui, ambdues germanes sempre havien estat inseparables, i havien buscat el moment per veure's.

 

Que aquest Nadal no s'hagin vist, però, fa pensar que la presència d’Urdangarín a Vitòria hagi interferit d'alguna manera en les intencions de la infanta Helena.  Ara bé, també podria ser que es trobessin per Cap d’Any a la Zarzuela, on se celebrarà un sopar amb tota la Família Reial, que inclourà, fins i tot, la neboda de la reina Letícia, la rebel Carla Vigo.

 

També et pot interessar...