Terelu Campos

L'evident canvi d'actitud de Terelu Campos després del seu any més dur

La filla de Maria Teresa Campos vol deixar enrere el seu pitjor any

Terelu Campos es troba en un moment immillorable i la nova entrada d’any li ha anat la mar de bé. La col·laboradora comença el nou any amb energies renovades i deixa enrere un 2019 ple d'alts i baixos en què ha hagut de fer front a una doble mastectomia, a la marxa sonada del programa ‘Sálvame’ com a col·laboradora i a l’últim esdeveniment que ha provocat un gran rebombori en la família Campos: la ruptura sentimental de Maria Teresa Campos i Edmundo Arrocet.

 

Terelu es mostra més animada i vital que mai

Terelu però, ha recuperat la vitalitat que tant la caracteritzava, i durant aquestes festes de Nadal, ha fet gala de la seva faceta més festiva i alegre, donant-ho tot mentre sortia de festa i es divertia entre amics. Unes imatges en què es veu a la col·laboradora ballant i cantant donen fe que Terelu està disposada a deixar enrere el seu pitjor any i començar aquest 2020 amb l'alegria que es mereix.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Madre mía , madre mía !!! Feliz día 3 de enero!! Ya nos queda menos para el día 7 !!

Una publicación compartida de TERELU CAMPOS OFICIAL (@terelubcampos) el

 

A més a més, Terelu no s'ha volgut separar ni un instant de la seva mare, ara que està travessant un moment tan complicat arran de la seva ruptura amb Bigote Arrocet, així que durant aquestes festes,  tant ella com la seva filla Alejandra han estat al seu costat per alegrar-li el Nadal.

Es nota que després d’un any tan dur, Terelu només té ganes de celebrar totes les coses bones que li puguin passar a partir d’ara. La felicitat, a més, també li ve en el terreny professional, ja que la filla de Maria Teresa Campos està aconseguint treballar on volia,  tornant a Telemadrid, on va treballar anys enrere i hi va passar una molt bona etapa televisiva; a banda, actualment també exerceix de col·laboradora habitual a ‘Viva la vida’ durant els caps de setmana.

 

 

També et pot interessar...