Els periodistes Ana Rosa Quintana, Antonio Rossi, Alejandro Lequio, Beatriz Cortazar, Sandra Aladro i Joaquín Prat durant el ‘Programa d’Ana Rosa’ (10/01/2017)

L'inesperat detall de ‘El programa de Ana Rosa’ que ha deixat a tothom bocabadat

Els usuaris que l'han seguit a través de la cadena han assenyalat que la seva programació amagava un missatge ocult

Durant aquest matí s’ha dut a terme el debat d’investidura, que ha finalitzat amb Pedro Sánchez escollit com a president. El debat s’ha pogut seguir de diverses maneres: a la ràdio, a les xarxes socials, i a la televisió. Escollir el canal específic per seguir el debat pot ser clau, sobretot si sembla que algunes cadenes llencen missatges ocults durant la seva emissió.

Un 'Cop d'Estat' durant el debat d'investidura

Aquells que han escollit Telecinco i, concretament, 'El Programa de Ana Rosa' per seguir el debat,  s’han pogut trobar amb una petita sorpresa a les seves pantalles. Han estat els usuaris de Twitter, sempre atents, els que han assenyalat la casualitat —o no— de la programació escollida pel canal.

Mentre els polítics dels diferents partits llegien els seus discursos, es podia llegir el títol de la pel·lícula programada per aquesta nit a Telecinco: ‘Cop d’estat’. Els usuaris de la xarxa no han dubtat en assenyalar aquesta ironia. Tot i això, no només els cibernautes han notat aquesta casualitat. Jon Inarritu, d’EH Bildu,  ha assenyalat també aquest «acudit» de la cadena.

Els usuaris, lluny d'emprenyar-se per aquesta jugada de Telecinco, han aprofitat per fer una guerra de 'memes' on tots coincidien amb una mateixa conclusió: aquest gest de la cadena no ha estat casualitat. 

També et pot interessar...