Susanna Griso a 'Espejo Público'

L'última fotografia de Susanna Griso alarma els seus seguidors

La presentadora de 'Espejo Público' ha publicat una instantània del seu viatge a Uganda on apareix excessivament prima

Susanna Griso ha passat les seves vacances de Nadal en una de les terres preferides: Àfrica. La presentadora és una amant de la naturalesa i dels animals que habiten aquest territori i ha mostrat unes fotografies a través d’Instagram del seu viatge a un país molt desfavorit, Uganda, en les quals es pot apreciar els paisatges dels quals ha gaudit la catalana.

 

Susanna Griso preocupa els seus seguidors

Una de les imatges, però, ha sorprès negativament els seus seguidors per l’aparença física de la presentadora d’Antena 3, qui apareix molt prima i una mica descuidada, fent evident que la periodista ha baixat molt de pes en els últims temps.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lagos y más lagos. Paisajes de ensueño, siempre verde y temperaturas suaves: Esto es #Uganda.

Una publicación compartida de Susanna Griso (@susannagrisooficial) el

 

Tot i haver tornat ja de les seves vacances de Nadal i trobar-se preparada per començar una nova temporada al capdavant del programa matinal ‘Espejo Público’, Susanna Griso no s’oblida de la seva faceta més solidària i vol seguir ajudant les persones que més ho necessiten, així que ha decidit apadrinar a nens desfavorits, tal com ha comunicat a les seves xarxes socials.

La periodista també és una apassionada dels animals i ha mostrat diverses fotografies dels animals que ha pogut veure en la seva estada a Uganda, entre els quals es troben les d’una cria de goril·la que ha captivat els seus seguidors.

 

També et pot interessar...