La Infanta Cristina treballa actualment a la Fundació LaCaixa

La imatge que ha deixat enfonsada a la infanta Cristina

Després d'uns dies d'alegria, una imatge d'Iñaki Urdangarín la deixat molt tocada

Iñaki Urdangarín van poder passar un temps en família aquest Nadal, gràcies, als quatre dies de permís penitenciari de l'exduc de Palma. Va ser una alegria per la infanta Cristina, que  per primer cop en molts temps no havia de veure el seu marit amb la incomoditat d'un vis a vis a la presó.  Però, tot s'acaba i el 28 de desembre tornava a Brieva. 

Cap d'Any i Reis entre reixes

Un cop dins, almenys, va poder gaudir d'uns horaris i menús especials en dies tan assenyalats com el 31 de desembre o el 6 de gener.  Per cap d'any, per exemple, va menjar embotits i llagostins, com a entrants, a més de xai rostit i torrons.  A més, va prendre el raïm a la seva cel·la veient les campanades amb el seu televisor. 

Tornada a la rutina

Passades les festes, Iñaki tornava a la seva rutina aquest dimarts 7 de gener. Sortia unes hores novament de presó per fer el seu voluntariat a la llar Don Orione, on ajuda amb persones amb discapacitat.

Arribava com cada dia a mig matí a Pozuelo d'Alarcón amb la seva motxilla habitual i dedicant un somriure a la premsa que l'esperava. Aquesta imatge feliç contrasta amb el patiment de Cristina, que viu trista el reingrés del seu marit a presó  i els problemes de salut de la infanta Pilar.  

A l'espera que rebi el tercer grau el juliol de 2021, hauran d'esperar un temps per tornar a veure's amb un dels 36 dies que té de permís a l'any.  Segur que en aquests voldran repetir moments romàntics com el que van protagonitzar a Vitòria per Nadal. 

També et pot interessar...