Gloria Camila confirma la notícia més esperada

Sembla que la filla del torero ja hauria superat definitivament la seva recent ruptura amb Kiko Jiménez

Es confirmen les sospites. Feia setmanes que es rumorejava que la filla de José Ortega Cano,Gloria Camila, havia superat la seva relació amb Kiko Jiménez. Ara, a través de les xarxes, ha confirmat la seva nova relació amb David, un jove futbolista desconegut mediàticament.

Nova relació a la vista 

Gloria Camila ha volgut presumir de parella a Instagram, i no ha dubtat en compartir una fotografia que no deixa lloc a dubtes sobre el nou estat sentimental de la filla del torero. «I de sobte arriba algú amb tantes ganes de menjar-te a tu com de menjar-se el món amb tu, i et fa viure. I quina sort» escrivia sota la romàntica fotografia que confirmava els rumors.

Per la seva banda, sembla que són molts els famosos de Telecinco als qui els agrada aquesta relació. Així ho han volgut demostrar sota el comentari de la tendra imatge celebritats com Violeta Magriñán, recent exconcursant de 'Supervivientes' i extronista de MYHYV, que comentava que «Després de besar molts gripaus... sempre acaba apareixent el príncep».

Pipi Estrada, el qual també s'ha enfrontat a rumors mediàtics sobre unes possibles gravacions compromeses, també ha volgut aparèixer per les xarxes per expressar el seu suport la parella: «Que siguis feliç, vida meva, t'ho mereixes». Un altre exemple ha estat Amor Romeira, amb la qual Gloria Camila comparteix una estreta relació i fins i tot es consideren germanes.

Ella també ha volgut llençar una indirecta a Kiko Jiménez a través dels comentaris: «Això sí que és un cunyat... els altres eren pantomimes, imitacions, intents...», escrivia en clara referència a l'exconcursant de 'GH VIP 7'. «I està tot documentat!», afegia. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari