Irene Rosales respon als rumors de separació i confessa les seves preocupacions: «Jo no estic bé»

La dona de Kiko Rivera ha volgut aclarir a ‘Viva la vida’ els veritables motius de la seva desaparició mediàtica

Irene Rosales no està passant pel millor moment de la seva vida. La que va ser concursant de ‘GH DÚO’ es troba en un delicat moment personal i, tot i els constants rumors de separació amb Kiko Rivera, sembla que aquest no seria el motiu de la seva tristesa.

La col·laboradora ha tornat a ‘Viva la vida’ per donar explicacions sobre la seva desaparició de les xarxes socials, així com el seu allunyament dels focus. «Jo no estic bé», ha assegurat visiblement afectada davant les càmeres.

La salut dels seus pares, el motiu de la seva tristesa

El principal sospitós d’aquesta tristesa ha estat el seu marit. Si bé els rumors sobre la imminent separació de la parella no han deixat de sorgir, la realitat no podria ser més allunyada. «Jo no tinc cap crisi amb Kiko. Hi ha hagut moments en els quals hem estat pitjor i ningú ho ha notat» ha confessat posant així fi als rumors.

D’aquesta manera, ha volgut continuar explicant la seva absència de les xarxes: «M’he d’excusar per estar més absent a les xarxes socials o pujant fotografies del meu marit i les meves filles perquè fa mesos que estic amb una mala ratxa. El meu pare està malament i ara també es troba malament la meva mare. Fa uns mesos que es troba malament i m’estic bolcant amb ella»,  explicava.

«De xarxes socials no tinc ni temps, ni ganes», continuava. A més, no només va voler desmentir els rumors d’una crisi matrimonial, sinó que va voler recordar el paper clau que juga el seu marit a la seva vida: «La persona que més m’està donant suport i la que més està al meu costat és el meu marit. Per a mi ara mateix Kiko és les meves mans i els meus peus», finalitzava Rosales, aclarint els dubtes sobre la seva desaparició mediàtica.  

També et pot interessar....


Comentaris

envia el comentari