El gest de Kiko Rivera i Irene Rosales que ha disparat els pitjors rumors

La parella podria viure una situació molt complicada

La recta final de l'any 2019 no ha estat gens positiva per a Irene Rosales. I és que, tal com ella donava a conèixer, estava sent víctima d'un assetjador. Però, a més, es va enfonsar en el programa 'Viva la Vida', on col·labora, ja que va afirmar que no estava travessant un bon moment personal a causa d'un problema de salut en la seva família.

Cap imatge nadalenca junts

En tot moment va deixar clar que la seva tristesa era per aquest motiu, i no per cap crisi amb el seu marit, Kiko Rivera. No obstant això, els rumors que la parella no travessa una etapa feliç estan sorgint amb força. Durant aquestes festes nadalenques no han compartit ni una sola imatge junts en xarxes. Irene a través del seu perfil a Instagram ha compartit fotos i stories amb amics com Luis Rollán, i Kiko Rivera ha fet el mateix pujant imatges amb Omar Montes o amb la seva mare, Isabel Pantoja.

Possible distanciament de la parella

Aquest fet ha cridat poderosament l'atenció, com també el que no s'hagin dedicat cap missatge d'amor. I més tenint en compte que això és alguna cosa que fan de manera habitual. Aquests rumors de crisi s'han accentuat en conèixer que el dia de Nadal Irene no va acudir a Cantora, perquè va preferir quedar-se celebrant-lo amb la seva família.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari