YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La notícia bomba que ha confirmat avui mateix Antonio Tejado

Són molts els testimonis disposats a destrossar els plans d'Antonio Tejado

Si fa uns mesos coneixíem la decisió d'Antonio Tejado d'allunyar-se de la televisió per a recuperar-se dels problemes de salut que patia, avui ha tornat a estar de nou d'actualitat per haver confirmat una informació relacionada amb la seva vida sentimental. L'excol·laborador de 'Sálvame' ha viatjat fins a París per passar uns dies amb la seva parella Marina Rodríguez.

Aquest viatge tenia un objectiu que anava més enllà que el fet de gaudir d'uns bonics dies amb la seva parella, Tejado havia preparat tota una posada en escena per a expressar-li a la seva parella una intenció, que segons sembla, desconeixia. Tejado, amb la Torre Eiffel com a únic testimoni, es va declarar a la seva parella i li va demanar matrimoni. Ella va acceptar i seguidament va trucar a la seva família més propera per explicar-los el que s'havia compromès. 

  

Segons han explicat, aquesta boda arribarà cap a l'estiu i estaran convidats alguns famosos de la televisió com per exemple María Patiño o Rafa Mora, amics del nebot de María del Monte.

Sota l'ombra de la infidelitat

'Sálvame' ha ofert aquesta tarda testimonis que demostrarien infidelitats d'Antonio Tejado cap a la seva parella i futura dona, Marina Rodríguez. Alguns col·laboradors han volgut parlar amb ell però ell ha decidit no pronunciar-se, excusant-se que està retirat del món de la pantalla petita. Una afirmació que no concorda amb les fotos que hauria venut a la revista Setmana anunciant la seva futura boda. En els dies vinents la situació se li podria complicar al col·laborador i això podria fer trontollar els plans de futur que tan content anunciava.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari