Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La 'influencer' i el publicista esperen el seu primer fill junts

El lloc escollit per Risto i Laura Escanes per passar el primer Cap d'Any de Roma

La parella ha viatjat a Nova York per passar les seves vacances nadalenques

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

La petita Roma, la filla de Risto Mejide i Laura Escanes va arribar al món el passat 2 d'octubre i amb tan sols uns mesos ja ha viscut la seva primera gran aventura. La primera filla en comú de la parella ha passat el Cap d'Any amb els seus pares a Nova York.

Tota la família de vacances

El Cap d'Any a Nova York és una de les celebracions més emblemàtiques del món, motiu pel qual Risto Mejide i Laura Escanes han volgut viatjar fins allà per gaudir d'unes vacances màgiques juntament amb la seva filla. A banda dels tres, el fill de Risto Mejide, Julio també ha viatjat amb ells. Tota la família al complet han pogut canviar d'any en un lloc meravellós.

Un viatge idíl·lic

El presentador català ha presumit de la gran manera de donar la benvinguda al nou any, llançant bons desitjos als seus seguidors: «Tant de bo us facin volar com fan aquests 3 amb mi. Feliç 2020», afegint un nou hashtag familiar referent a la seva filla  #enaromados.

D'altra banda Laura Escanes ha confessat que ha tingut una mica de por amb aquest viatge per les set hores d'avió. Tot i la por de la jove, el viatge ha anat perfecte encara que ha tingut uns petits problemes amb les oïdes.

També et pot interessar...