Edmundo Arrocet i Maria Teresa Cmpoa s'han retrobat a Málaga dos mesos després

Revelen desconeguts detalls de la ruptura entre María Teresa Campos i Bigote

L'entorn de la parella ja imaginaven un desenllaç com aquest

Terelu Campos va ser l'encarregada d'anunciar la ruptura de la seva mare, María Teresa Campos, amb l'humorista Bigote Arrocet. La notícia va ser explicada al programa 'Viva la vida' coincidint amb el dia dels innocents, la qual cosa va generar molts dubtes, però a mesura que passaven els minuts s'anava donant per bona la notícia.

Malgrat i que va ser la mateixa Campos qui va escriure el comunicat, en aquest faltaven molts detalls i no es concretava com i qui havia acabat amb la relació, però ara es van descobrint noves dades i que a més, deixarien molt malament a Edumundo Arrocet.

  

Segons informacions explicades a 'El programa de AR', l'humorista hauria marxat de la casa que compartien després d'una forta discussió entre ells, però el que no esperava la presentadora és el desenllaç de tot plegat. 

Arrocet hauria enviat un missatge de Whatsapp a María Teresa dient-li que donava per acabada la relació sentimental que mantenien des de fa més de sis anys. En aquell moment ella hauria intentat contactar amb ell per telèfon, però tot els intents eren envà i ell no li hauria respòs cap de les trucades ni missatges que li ha enviat.

Sorprèn a tots els amics i família

Aquesta reacció ha sorprès a tots, ja que per Nadal, Bigote Arrocet va enviar via missatge felicitacions a amics i familiars de la presentadora i no es va tallar, sabent que pocs dies després tallaria amb ella. Aquests missatges els haurien rebut fins i tot Carmen Borrego i Terelu Campos, que no s'esperaven com acabaria tot plegat. Per si no n'hi hagués prou, ara sembla que ell estarà molt molest amb María Teresa Campos per haver fet publica la ruptura.

També et pot interessar...