Muntatge fotogràfic d'Adara i Ginamarco

Telecinco prepara un retrobament entre Adara i Gianmarco

El retrobament podria produir-se aquest mateix mes de gener

Pels que van confiar plenament en la relació nascuda entre Adara Molinero i Gianmarco Onestini, sembla que podran gaudir d'un retrobament entre els dos protagonistes del que ha estat una de les relacions més complicades de l'any que ja hem deixat enrere. Si en un primer moment Telecinco hauria decidit prescindir de tot el que està relacionat amb 'Gran Hermano', ara sembla que treballen amb una excepció i que ens permetrà gaudir de l'essència que ha deixat l'última edició de 'Gran Hermano VIP'.

La cadena volia cobrir l'absència de 'Gran Hermano' amb 'La isla de las tentaciones' i 'Supervivientes', però segons informa FórmulaTV,  Mediaset i la productora de l'exitós concurs de telerealitat estan treballant en una espècie de retrobament d'exconcursants de diverses edicions del VIP, en el qual hauran d'ajustar els seus comptes pendents. Els noms dels concursants encara no s'ha desvetllat, però molt possiblement Adara i Gianmarco tindrán una plaça assegurada en aquest format, a causa de la gran expectació que s'ha generat entorn de les seves persones.

Sense la marca 'Gran Hermano'

El que sí que està clar és que aquest format no s'explotarà sota el paraigües de 'Gran Hermano', un nom que volen fer descansar durant una temporada. D'aquesta manera, el concurs arribarà amb un nou nom i no sabem, si amb unes noves normes que d'aquesta manera, remodelarien el concepte per complet. La llista de concursants es teixirà amb noms de totes les edicions passades de 'Gran Hermano'. Aquestes relacions no han de ser estrictament de parelles sentimentals, sinó que també poden ser concursants units per altres conflictes dins de la casa més famosa de la televisió.

També et pot interessar...