Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Risto Mejide sonriente en el coche

Risto Mejide gaudeix d'un pla en família, al costat de la seva dona i els seus dos fills

El presentador ha utilitzat les seves xarxes socials per a compartir aquell moment tan tendre

Risto Mejide sonriente en el coche
Risto Mejide viu un moment personal molt bo| Instagram

És innegable que Risto Mejide està vivint un dels  seus millors moments dels últims anys, tan professional com personalment. En televisió té el seu propi programa, 'Todo es mentira' i col·labora al talent show 'Got talent'. D'altra banda, acaba de tenir la seva segona filla amb la seva actual dona, Laura Escanes, i gaudeixen d'una etapa molt feliç. Tot i haver rebut amenaces a través de les xarxes socials fa només alguns dies — fet que ja va denunciar a través dels seus perfils oficials —, sembla que està superant aquest episodi i no dubta en publicar el bé que està a través de les plataformes d'internet.

Així, aprofita al màxim el temps lliure  que té amb la seva família i, també, ho comparteix amb tots els seus seguidors. En concret, un dels últims posts que ha fet al seu perfil d'Instagram mostra com passa un bon dia amb la seva família, desconnectant de tot el món mediàtic que els rodeja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aquí con mis personas favoritas del mundo en uno de mis lugares favoritos del mundo. #Family #Puigcerdà

Una publicación compartida de Risto Mejide (@ristomejide) el

En concret, la fotografia mostra com Risto i Laura, junt amb els seus fills Julio — fruit del seu antic matrimoni amb Ruth Jiménez — i Roma, passegen per Puigcerdà, a Girona. Així doncs, demostra que han passat una  jornada campestre i feliç, deixant de banda els problemes que podrien tenir en aquell moment.

Celebració del 45è aniversari

Un altre moment molt feliç que no ha dubtat en compartir ha estat el seu aniversari. En la celebració dels seus  45 anys, s'ha mostrat molt content i rodejat d'éssers estimats. Va penjar una fotografia en començar el dia i una segona quan va finalitzar: una celebrant l'inici dels seus 45 i, l'altra,  agraint tots els missatges de felicitació. I totes dues amb la seva família com a protagonista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

29.11.2019

A post shared by Risto Mejide (@ristomejide) on

Així doncs, Risto Mejide demostra que està vivint dels moments més intensos i feliços de la seva vida. L'arribada de la seva última filla Roma  ha acabat d'aportar felicitat a aquesta parella, la qual porta casada des del passat 2017.

També et pot interessar...