Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Laura Escanes mostra les últimes tendències

Laura Escanes revela com dorm la seva filla Roma

La 'influencer' assegura que la petita s'adorm sí o sí quan utilitza una motxilla portabebès

Laura Escanes revela la seva tècnica per adormir la seva filla
Laura Escanes revela la seva tècnica per adormir la seva filla | INSTAGRAM

 

Des que Laura Escanes es convertís en mare ara fa dos mesos, la 'influencer' no ha deixat de compartir els seus secrets i trucs relacionats amb la recentment estrenada maternitat. Així doncs, podem veure sovint a Laura Escanes compartint, mitjançant les xarxes socials,  idees per recuperar-se del postpart, per compaginar la seva feina amb les cures de la seva filla  o per criar el seu bebè.

Ara bé, el recurs per excel·lència que està utilitzant Laura Escanes més sovint en la seva vida quotidiana per la criança de la seva filla, i el que més l’està ajudant a aconseguir que la petita Roma es quedi adormida plàcidament amb un tres i no res és l'ús de la motxilla portabebès. Així ho ha verbalitzat la dona de Risto Mejide, en una imatge que ha publicat a Instagram en què  se la veu asseguda en una terrassa amb la nena dins la motxilla portabebès, completament adormida.

 

La seva tècnica preferida per adormir-la

«És dur-la a la motxilla i no hi ha nena», ha afirmat la 'influencer', assegurant que és una de les millors tècniques que té perquè la nena es mantingui tranquil·la.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Es llevarla porteando y no hay niña

Una publicación compartida de Laura Escanes (@lauraescanes) el

 

No és el primer cop que veiem una imatge de Laura Escanes presumint de filla dins de la motxilla, ja que se l'ha pogut veure en nombroses ocasions practicant el que s’anomena ‘porteig’, que és dur a un bebè enganxat al cos amb una tela o motxilla. 

Laura Escanes aprofita qualsevol ocasió per practicar-lo, amb resultats molt positius per ambdues, ja que la nena dorm i ella té les mans lliures i més llibertat per fer plans. Així doncs, hem pogut veure a Laura Escanes portejant a la seva filla en una escapada a Puigcerdà, l’hem vist asseguda en una hamaca amb ella dins la motxilla, i ara en un restaurant, demostrant que qualsevol pla és possible amb aquesta tècnica infal·lible.

També et pot interessar...