Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rivera i Malú

Albert Rivera i Malú, a punt de confirmar una altra notícia molt esperada

La parella podria casar-se durant el primer trimestre del 2020

Rivera i Malú
Malú i Albert Rivera es podrien casar en pocs mesos| CEDIDA

Segons informa 'La Razón', Malú i Albert Rivera podrien canviar el seu estat civil en els primers mesos de 2020, donant un pas més la seva relació amorosa, després de confirmar l'embaràs de la cantant.

La possible boda no seria per l'església

L'enllaç no seria per l'església, ja que la cantant no és molt partidària de celebrar aquest tipus de noces, segons informa 'La Razón'. La idea de tots dos és fer una cerimònia pel civil, amb una posterior festa, on seria interessant veure els convidats. Albert RiveraMalú es casaran,  mentre esperen l'arribada del seu primer fill junts. Actualment, l'exlíder de Ciutadans i Malú es troben allunyats de les seves professions, el català s'ha retirat de la política i la cantant no està tan activa com abans.

L'Instagram de Malú va confirmar l'embaràs

Malú i Albert Rivera van confirmar la setmana passada la notícia més esperada pels seus seguidors, que seran pares del seu primer fill en comú. A més, també hem pogut saber que es tracta d'un nen i que l'artista està embarassada d'unes 12 o 13 setmanes. Ara tothom està a l'espera de conèixer la data oficial de la boda. L'artista va confirmar al seu compte d'Instagram l'embaràs, després de mesos de rumors i especulacions. Ara sembla que la parella ha decidit fer un pas més per consolidar la seva relació i que a principis del pròxim any podria arribar una de les bodes més esperades.

També et pot interessar...