Rivera i Malú

Malú i Albert Rivera esperen el seu primer fill

La cantant ha confirmat la notícia a través del seu compte d'Instagram

Malú acaba de confirmar la notícia més esperada. A través del seu compte d'Instagram, la cantant acaba de fer públic que espera el seu primer fill amb l'exlíder de Ciutadans Albert Rivera. Després de mesos de rumors i especulacions, sembla que la parella ha decidit fer un pas més per consolidar la seva relació

«Ara sí». Amb aquestes paraules, la madrilenya confirmava la bona notícia i compartia amb els seus seguidors el bonic moment personal que travessa: «M'emociona moltíssim poder compartir amb vosaltres aquest meravellós regal que ens ha fet la vida», celebrava la futura mare, que continuava exclamant que «serem pares

Amb tot, l'artista ha volgut aprofitar l'ocasió i llançar una advertència: «Ens agradaria viure aquest desitjat embaràs amb la tranquil·litat més gran per a poder gaudir-lo com es mereix». Malú posava punt final al text de la publicació amb aquestes paraules: «Un cop més, guanya l'amor».

Una notícia molt esperada

Cal recordar que els rumors sobre un possible embaràs de la parella vénen de lluny. Un exemple ben clar va ser el discurs que Rivera va oferir durant el debat preelectoral del 10-N, on va afirmar que «és el que li vull ensenyar als meus fills». I és que el fet que l'exlíder taronja parlés en plural quan, en teoria, només tenia una filla, ja va fer saltar les alarmes de tots els mitjans.

Així les coses, aquest serà el primogènit de la parella i també de la cantant, que no ha estat mare anteriorment. En canvi, el polític ja té una filla, la petita Daniela, fruit de la relació de Rivera amb la seva exdona Mariona Saperas. 

També et pot interessar...