La nova directora dels Informatius de TVE, Almudena Ariza, és íntima amiga de Letícia

La periodista, que a partir del gener de 2020 agafarà el relleu de la direcció, és una gran amiga de la Reina

La reina Letícia a la seva visita institucional a Corea
La nova directora dels Informatius de TVE, Almudena Ariza, és íntima amiga de Letícia | GTRES

A partir de l’1 de gener, hi haurà canvis a la direcció dels informatius de TVE, que comptaran amb Almudena Ariza com a nova directora. I és que l’actual, Begoña Alegria, ha anunciat la seva retirada del càrrec a través d’una carta aquest dimarts.

Almudena Ariza abandona la corresponsalia a París per agafar el relleu de la direcció

Així doncs, el 2020 arribarà amb una nova direcció dels informatius encapçalada per Ariza, amb una gran trajectòria a RTVE. La periodista compta amb un gran currículum: corresponsal a Nova York, Pequin i París; editora i presentadora del ‘Telediario’ i ‘Informe Semanal’; i activista dins la corporació per reivindicar una informació sense biaixos. A més, és una amiga íntima i excompanya de feina de la reina Letícia.

Letícia de periodista
La Reina Letícia i Almudena Ariza són excompanyes de feina | Cedida

Tot i que la relació entre Ariza i Letícia va començar sent de rivalitat, ja que treballaven juntes, han «acabat sent grans amigues», segons assegura una excompanya de feina de les dues a ‘El Español’. Explica que «són ambicioses, detallistes amb la feina, perfeccionistes i saben aprofitar les oportunitats que la vida els brinda, la seva amistat és sincera».

La Reina Letícia hauria volgut col·locar a Ariza al consell de RTVE

La nova direcció dels informatius de TVE s’emmarca dins dels diversos intents de la reina de posar la seva amiga en un càrrec de responsabilitat. Es rumoreja que Letícia va tractar de col·locar a Ariza al Consell de l’ens, encara que no ho va aconseguir. Ara, però, Ariza sí que ha assolit la direcció dels informatius i ha traslladat el seu compromís a través de les xarxes.

Ariza arriba a la direcció en un moment en què les xifres d’audiència dels informatius no són destacades, encara que la percepció dels espectadors respecte a la neutralitat del canal ha millorat. La periodista vol continuar amb el relleu d’Alegria, emmarcat en el retorn de la credibilitat i objectivitat a RTVE.

D’aquesta manera, Almudena Ariza es presenta com una bona candidata a la direcció dels informatius i amb un currículum molt complet. Tot i així, l’amistat que manté amb la reina Letícia de ben segur que hi ha jugat un paper important.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari