Imatge de Marta Calvo

El sospitós de l'assassinat de Marta Calvo confessa que la va matar i la va llençar en un contenidor

Jorge Ignacio P.J. ja s'havia entregat aquest matí

Jorge Ignacio P.J., màxim sospitós de l'assassinat de Marta Calvo, ha confessat aquest dimecres, 4 de desembre, que es va desfer del cos de la jove esquarterant-la i llençant les parts del cos en diversos contenidors. El sospitós, així mateix, s'havia entregat aquest mateix matí al quarter de la Guàrdia Civil de Carcaixent després de dies de recerca, i a conseqüència de la pressió policial que estava rebent al llarg de les últimes setmanes. 

En aquest sentit, cal destacar que els dos habitatges que l'assassí confés tenia llogats ja havien estat registrats per la policia. En una d'elles van trobar-hi restes de sang i, a més, els agents van descobrir que el sospitós havia donat el seu vehicle a un amic perquè el desballestés

25 dies de desconcert 

Marta Calvo era una jove de 25 anys que va desaparèixer el passat 7 de novembre, si bé la denúncia no es va interposar fins dos dies després. I és que la desapareguda havia enviat un missatge a la seva mare que contenia la ubicació d'una de les cases de lloguer del detingut, amb qui havia quedat per Internet i a qui no coneixia personalment.

Després que la policia engegués una investigació al respecte, van anar sorgint a la llum noves informacions, com ara que el principal sospitós —i ara, detingut— ja havia estat investigat per la mort d'una prostituta a València. Amb tot, no ha estat fins aquesta matinada quan el presumpte assassí ha decidit entregar-seen una comissaria de la Guàrdia Civil a Carcaixent. 

També et pot interessar...