YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Surten a la llum unes fotos de Cayetano Rivera en actitud afectuosa amb una jove

La revista 'Semana' publica les imatges del torero amb una amiga a Londres

Cayetano Rivera ha opinat sobre la relació de la seva filla
Cayetano Rivera s'hauria vist amb una amiga que fa anys que viu a Londres| CatalunyaDiari

En un principi, tot semblava un esquer més de 'Sálvame' per atreure audiència fins que Kiko Matamoros va fer saltar la notícia. La suposada infidelitat de Cayetano Rivera a Eva González, que s'estaria plantejant la separació, és un dels temes més comentats dels darrers dies i ara apareixen les primeres proves que ho podrien demostrar: unes fotos del torero sopant amb una jove en actitud molt còmplice. 

És la revista 'Semana' qui ha publicat les imatges en exclusiva del matador acompanyat, però, per una amiga que fa anys que viu a Londres. Cayetano l'hauria visitat el passat 11 de novembre i tots dos haurien sopat en un restaurant proper al Palau de Buckingham, al barri de Westminster de la capital anglesa. 

Complicitat fora del restaurant

És òbvia la relació molt íntima i la gran complicitat existent entre tots dos, segons es pot veure a les fotografies dins i fora del local. Mantenen una conversa animada, compartint confidències entre riure, agafant-se de les mans i fent-se una abraçada. 

Un cop van finalitzar la vetllada, van aprofitar que la pluja donava un respir a Londres per marxa del restaurant fent una passejada. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari