Cayetano Rivera, abans d'entrar a plaça

Cayetano Rivera envia un comunicat després de la suposada infidelitat

'Sálvame' va estar especulant durant dos programes, fins que a Kiko Matamoros se li va escapar el nom

Cayetano Rivera ja ha mogut fitxa en relació amb els rumors que li assenyalaven com el famós que havia estat infidel a la seva parella. Telecinco porta des del dijous passat parlant sobre el tema, això sí, sense dir noms.

  

Encara que ningú s'ha atrevit a donar el nom, va ser un descuit de Kiko Matamoros el que va posar a Cayetano Rivera en el punt de mira. «Aquesta noia i Cayetano són reincidents» afirmava el col·laborador. Arran d'això,  el torero ha enviat un comunicat que ha fet públic en el seu compte de Twitter on anuncia mesures legals contra aquestes especulacions.

Cayetano demandarà

«Creant una situació molt dolorosa per a la meva família, la meva dona i el meu fill, menor d'edat» comença dient el fill de 'Paquirri' després que sortís el seu nom davant el qual considera «greus especulacions sobre la meva persona». I anuncia que «davant aquesta situació que atempta contra els meus drets fonamentals, informo la meva ferma intenció de posar en mans de la justícia l'assumpte i a tot aquell que col·labori en la difusió de les citades especulacions» en relació amb altres programes com 'Sálvame', 'Viva la vida' i 'Socialité'.

  

Diego Arrabal, col·laborador del programa presentat per Emma García no creu que siguin certes les informacions sobre la famosa infidelitat i assegurava que «hi ha por que se sàpiga qui hi ha darrere de tot això», mentre que a 'Socialité' han continuat donant pistes d'aquesta infidelitat, venuda com 'la bomba de la dècada'.

També et pot interessar...