Laura Fa revoluciona els seus companys de 'Sálvame' amb una fotografia sense roba

La col·laboradora catalana ha penjat una fotografia en roba interior a Instagram

Laura Fa durant un acte
Laura Fa revoluciona les xarxes amb la seva fotografia | GTRES

La tertuliana catalana de 'Sálvame' és tendència entre els seus companys. La seva activitat a les xarxes socials ha provocat un creixement en la seva popularitat, que a poc a poc es va notant el programa, on cada cop té més protagonisme.

  

Laura Fa ha deixat tota la comunitat d'Instagram bocabadada a causa d'una explosiva imatge on apareix en roba interior. Els seus companys de 'Sálvame' no han tardat a comentar la fotografia que els ha deixat impressionats. «Boom!», ha escrit, acompanyant la seva publicació amb l'etiqueta «my bodi my rules» (el meu cos, les meves normes). La periodista catalana ha passat una mala època al programa de Telecinco per culpa de les seves disputes amb alguns tertulians com Kiko Matamoros. Ara, Laura Fa està passant per un bon moment, ja que se sent més protegida a 'Sálvame'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boom!! I @promise_es by #miniFa #mybodymyrules

Una publicación compartida de Laura Fa (@laura__fa) el

Molts comentaris positius

«Uala», ha comentat la seva companya Carlota Corredera, que sempre ha sigut un dels seus majors suports al programa. Altres companys d'altres programes com el català Enric Bayón també han volgut elogiar Laura Fa, igual que la catalana Núria Marín o Alonso Caparrós.

També et pot interessar...

 


Comentaris

envia el comentari