Cayetano Martínez de Irujo explica les seves vivències més íntimes a Toñi Moreno

Ha estat en una entrevista al programa de Telemadrid 'Aquellos maravillosos años', on s'ha sincerat com mai i ha parlat de la seva infància i joventut

Cayetano Martínez de Irujo, més sincer que mai
Cayetano Martínez de Irujo, més sincer que mai | Telemadrid

 

Cayetano Martínez de Irujo concedia la darrera setmana una entrevista a Telemadrid que no ha deixat ningú indiferent, per la sinceritat amb què ha parlat dels assumptes més delicats de la seva vida. Ha estat en el programa presentat per Toñi Moreno ‘Aquellos maravillosos años’, en què ha detallat com va ser la seva infància, la seva joventut amb flirteig amb les drogues inclòs, ha parlat de la relació amb els seus fills, de la seva mare la duquessa d'Alba, i dels amors de la seva vida.

 

Una infància estricta

Una de les coses que més ha marcat al fill de Cayetano de Alba segons ell mateix relatava en aquesta entrevista, ha estat sens dubte la seva infància, ja que segons ell ha expressat, va ser educat amb una excessiva agressivitat, i això el va influir negativament a l’hora d’educar els seus fills, que ara ja tenen 18 anys.

 

«Per una ximpleria em sortia l’instint d’estampar-los», va revelar sense embuts, afegint: «Quan eren petits els parlava com adults. A mi mai em van contestar ni em van donar res. A ells els vaig donar massa importància i protagonisme». Així mateix, ha reconegut que amb el temps ha après a gaudir més de la relació amb els seus fills,  també gràcies la presència de la seva mare: «La seva mare i jo hem fet un tàndem molt bo».

 

Una joventut desfasada

Cayetano va parlar obertament de la seva infància i joventut a la presentadora Toñi Moreno
Cayetano va parlar obertament de la seva infància i joventut a la presentadora Toñi Moreno | Telemadrid

 

Cayetano ha destapat el bagul els records per parlar també de la seva joventut, en la que ha reconegut que va prendre drogues:«Entre els 20 i els 25 anys vaig viure la nit de Madrid amb tota la seva intensitat. L’heroïna era horrorosa i la cocaïna era com l’alcohol, quelcom fantàstic. Jo vaig entrar-hi de cap».

També va ser preguntat per la polèmica relació de la seva mare amb Alfonso Díez, molts anys més jove que ella, i per qui Cayetano només va tenir paraules d’elogi: «Va fer feliç a la meva mare de veritat. S’ha demostrat la seva intel·ligència, la seva discreció, la seva integritat abans, durant i després», confirmant a més, que actualment segueix mantenint una bona relació amb ell i queden per dinar un cop a la setmana.

  

Però Cayetano no s’ha quedat aquí, i és que Toñi Moreno també li ha preguntat per les dones de la seva vida i per si s’havia arribat mai a enamorar: «Suposo que sí. M’he apassionat moltes vegades», ha dit fent referència a les dones més importants de la seva vida, que han estat Katia Cañedo i la seva parella actual Bárbara Mirjan, amb qui es porta una diferència d’edat de 33 anys: «Ella m’ha entès, m’ha interpretat i m’ha ajudat a aprendre a tenir una relació», ha revelat sobre Bárbara.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari