Toñi Moreno ingressa a l’hospital durant el seu embaràs

La presentadora no va acudir al seu programa ‘Aquellos Maravillosos Años’ per recomanació dels metges

Toñi Moreno durante su embrazo
Toñi Moreno no ha pogut presentar 'Aquellos Maravillosos Años' per falta de ferro | Cedida

Toñi Moreno no ha pogut presentar el programa de Telemadrid ‘Aquellos Maravillosos Años’ aquest dimecres. Ha estat substituïda per Terelu Campos, qui explicava al programa que «a Toñi li toca descansar». Seguidament, la filla de Maria Teresa Campos ha deixat que sigui la mateixa presentadora la que expliqués el motiu d’aquesta substitució.

«Disculpa, Terelu, que t’hem avisat fa dues hores», comença excusant-se Toñi Moreno des del telèfon. «Vull tranquil·litzar la meva mare. Tota persona sap el que és una dona embarassada. Resulta que no tinc ferro. No sabia que era tan important a la vida», continua la presentadora. «Els metges m’han dit que per prevenció he d’estar 24 hores posant-me ferro». Tot i la complicada situació, Moreno no va dubtar a bromejar sobre ella: «La nena està tan perfecta que jo no tinc ferro».

Terelu Campos
Terelu Campos ha estat l'encarregada de substituir a Toñi Moreno al seu programa de Telemadrid | Cedida

Terelu, el programa «a les millors mans»

La filla de Maria Teresa Campos ha estat l’encarregada de substituir Toñi Moreno a ‘Aquellos Maravillosos Años’ mentre ella descansa. Terelu va afirmar que la sensació que tenia era «agredolça». «Dolça perquè torno a Telemadrid on he passat els moments més dolços, i agre perquè la meva companya i amiga Toñi Moreno no podrà estar amb nosaltres».

Moreno li ha volgut agrair el gest des de l’hospital assegurant que «el programa està a les millors mans» i agraint-li la seva professionalitat perquè «ningú prepara un programa en dues hores». Toñi Moreno es troba a l’última etapa del seu embaràs i haurà de descansar perquè tot vagi perfecte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Para los que me estáis preguntando por este Estilismo , maquillaje y peluquería. @tormento_de_pepa

Una publicación compartida de Toñi Moreno (@tmoreno73) el

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari