Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María Teresa Campos

Es fa viral un vídeo de María Teresa Campos ballant 'reggaeton'

María Teresa Campos s'ha fet viral per aquest vídeo que protagonitza amb Alejandra Rubio, la filla de Terelu Campos.

María Teresa Campos
María Teresa Campos ha mostrat sempre debilitat per la filla de Terelu | GTRES

La setmana començava sense gaires al·licients positius fins que els internautes han topat amb  un vídeo publicat per Alejandra Rubio, la filla de Terelu, on se la veu ballant una cançó de 'reggaeton' amb una companya de marxa que no ha passat desapercebut per ningú. Aquesta no era un altre que María Teresa Campos, la seva àvia.

Les dues s'han arrancat a ballar amb la cançó 11PM del cantant Maluma, un dels artistes preferits d'Alejandra Rubio i que ara sembla que aquesta passió li estaria contagiant a la matriarca de les Campos. El vídeo es veu com les dues ballen amb un estil lliure i que s'ho passen d'allò més bé. Si volem anar més enllà, la lletra és molt contundent i conté frases com «Ets molt bonica per plorar per ell» o «Com fer-te entendre que tu amb mi et sents millor». 

Un possible missatge encriptat

Els seguidors de Rubio, que són molts, degut a la seva feina com a instagramer, ja  han intentat donar-li sentit a l'elecció de la cançó per aquest vídeo i especulen amb el nom de la persona per la qual podria anar aquesta cançó. Moltes de les veus apunten cap a Bigote Arrocet, parella sentimental de María Teresa Campos.

També et pot interessar...