INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

ÚLTIMA HORA

‼ Un home mata la seva dona a l'Alt Empordà i se suïcida

Jaime Peñafiel sobre Joan Carles: «És un miracle que no hagi omplert Espanya de bastards»

Les confessions del periodista sobre la Casa Reial han tornat a generar polèmica
Jaime Peñafiel crea polémica con Juan Carlos I
Les confessions del periodista sobre la Casa Reial han tornat a generar polèmica sobre Joan Carles I | Catalunya Diari

El periodista Jaime Peñafiel com a part de la promoció del seu nou llibre 'Anècdotes d'or', ha concedit una entrevista pel mitjà 'El Mundo' on ha explicat alguns draps bruts de la Família Reial, ja que en la seva nova obra, aborda el seu tema preferit: les famílies reials, en especial, l'espanyola. 

 

 

  

«És que a veure, Joan Carles no ha tingut fills il·legítims, això t'ho puc assegurar. Va ser per pura sort però és així. Amb el 'follador' que ha estat Joan Carles, és un miracle que no hagi omplert Espanya de bastards, però és així». Al llarg de l'entrevista, Peñafiel ha abordat diverses anècdotes que ell mateix ha viscut en la seva faceta com a periodista de la Casa Reial, però especialment ha parlat de Joan Carles I, qui va ser el rei emèrit, i a les seves conquestes amoroses.

 

 

Mantenia una estreta relació amb Joan Carles I

A més, Peñafiel explica l'estreta relació que va arribar a mantenir amb el pare de Felip VI. Tot i això, assegura que el Joan Carles es va disgustar molt després que es publiqués la seva trilogia sobre la Casa Reial, la qual no va agradar gens al monarca que li va arribar a preguntar: «Per què no m'estimes, Jaime?».

 

Lluny del que pot semblar pels comentaris i llibres que ha escrit, el periodista de la Família Reial sembla que guarda un afecte especial a Joan Carles I, de fet, ha confessat que li hauria agradat que no hagués abdicat. Abans de concloure l'entrevista, Peñafiel també va voler tenir unes paraules per la reina Letícia, a qui ha criticat en algunes ocasions, i no s'ha tallat a l'hora de qualificar de «desagradable» després que aquesta li recriminés un article que ell mateix va escriure, i confessa: «Fa deu anys que no ens veiem».

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari