La paga setmanal que tenen Elionor i Sofia i en què se la gasten

Les filles del rei reben 30 euros setmanals
Elionor i Sofia reben una paga setmanal de 30 euros | GTRES

Les aparicions d'Elionor als premis Princesa d'Astúries i als premis Princesa de Girona han generat un interès general per conèixer més la futura reina. Ella i la seva germana són el futur de la Casa Reial, i els seus pares ja les estan preparant. La seva excel·lent relació facilita aquest procés.

30 euros de paga setmanal

Ni Elionor ni Sofia han rebut honoraris pels seus nous deures institucionals, però sí que reben una paga dels seus pares, com qualsevol adolescent. La xifra que els reis donen a les seves filles és de 30 euros setmanals a cadascuna. Les nenes estan començant l'adolescència i com tots els joves tenen ganes de sortir amb els seus amics. La Família Reial prefereix que els plans d'oci es facin tots junts, com anar a museus, de compres o a veure algun espectacle.

Elionor i Sofia es gasten els diners en roba | GTRES

 

De moment les filles dels reis no tenen permès les sortides amb les amigues, en canvi, sí que poden anar a les seves cases. Això podria ser per seguretat, ja que tant Elionor com Sofia necessiten estricta protecció. Com tots els plans d'oci el fan amb els pares, les nenes no tindrien masses despeses econòmiques. Segons la periodista Pilar Eyre, els diners de la paga només el gastarien en compres on-line. La catalana afirma que les filles del rei utilitzen sovint l'ordinador, on acostumen a navegar per internet per mirar roba. «També compren regals per a la seva família i per als aniversaris de les seves amigues, però sempre sota la vigilància d'un adult», ha comentat Eyre.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Cor