Una operació d'esquena, el motiu que obliga Andreu Buenafuente a deixar 'Late Motiv' durant dues setmanes

El substituiran Sílvia Abril, Bob Pop, Raúl Cimas, Miguel Maldonado i Facu Díaz
Andreu Buenafuente deixa 'Late Motiv' durant unes setmanes per una operació d'esquena | movistar+

 

Andreu Buenafuente deixa la pantalla durant uns dies. El presentador reusenc s’ha acomiadat dels teleespectadors del programa que presenta al canal #0 de Movistar+, 'Late Motiv' perquè s’ha de sotmetre a una operació a l’esquena i ha d’agafar la baixa durant les dues pròximes setmanes.

 

«M'hauríeu de cobrir un parell de setmanes»

Buenafuente ha penjat un vídeo on se’l veu a ell al plató i els seus col·laboradors, Bob Pop, Raúl Cimas, Miguel Maldonado i Facu Díaz asseguts a les butaques del públic i la seva dona, Sílvia Abril, al telèfon en mans lliures. «M’han de sotmetre a una operació i m’hauríeu de cobrir un parell de setmanes presentant el programa», els diu als seus companys.

 

El presentador els comunica que cada col·laborador presentarà un programa i després es dirigeix específicament a Bob Pop, a qui li diu «tu concretament m’agradaria que controlessis una mica tot això», però ell li contesta «Jo? Ni borratxa. Jo vinc un dia, presento i que després s’espavilin».

 

«Tu saps quant em gasto jo amb Prozac i a sobre amb això?». El presentador ha acabat el seu comunicat donant les gràcies a l’equip per «agafar les regnes del programa» i assegura que «tornaré com nou». Finalment, els ha alertat que «no oblideu que us estaré veient. Samanté per tothom i per mi».

 

Més notícies de la categoria Cor